Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Mars İkizler Burcu'nda

[simple-author-box] Hızlı düşünüp hızlı karar verme zamanı… Aksiyon gezegeni Mars, 4 Mart ile 23 Nisan 2021 tarihleri arasında İkizler Burcu’nda… Bu tarih aralığında akıl ve dil yoluyla eyleme geçmeye çok meyilli olacağız. Aynı anda birkaç işe birden başlayabiliriz ve bunun sonucunda da kafa dağınıklığımız artabilir. Ayrıca değişken davranışlarımızla insanlar üzerinde tutarsız bir etki bırakabiliriz. Belki biraz sinirli, tartışmacı ve kolay öfkelenebilir olmamız da mümkündür. Keskin bir dil, atak ve seri konuşmalar, hızlı düşünme ve rekabetçi bir üslup hakimiyet kazanabilir. Böylece iletişim kazaları da ortaya çıkabilir. *** Akıldan nasibini alamayanlarla geçinebilmek,aklın zaferidir.’’ (Voltaire) *** Aklın gücü mü ön plana çıkıyor? Olumlu açıdan bakarsak bu transit boyunca yeni bir dil öğrenmek, kısa seyahatler programlamak, yeni bir eğitime başlamak, mevcut eğitimlerimizi tamamlamak adına mücadele etmek, daha fazla araştırmak ve kitap vb şeyler okumak adına güzel  frekanslarda olabiliriz. Gücümüzü daha çok akıl yoluyla ortaya koyacağımızı söylemek yanlış olmaz. Yakın dost ya da tanıdıklarla kontaklarımızın artış göstereceği bu zaman diliminde gıybete de oldukça yönelebiliriz. Global çapta değerlendirme yaptığımızda gazeteciler, eğitimciler, avukatlar ve akademisyenler ile alakalı haberlerin çoğalabileceğini söyleyebilirim. Hatta bu meslek gruplarındaki kişilerin çoğu zaman talihsiz açıklamaları, sivri dilli ve sert çıkışları ortalığı bayağı karıştırabilirde. Pre Kova çağına girdiğimiz bu zaman diliminde hava elementinin oldukça vurgulandığı günlerden geçtiğimize göre bilgiye hızlı bir şekilde ulaşma, rasyonalizm ve iletişimde mantık önem kazanıyor. *** Bu transitten burçlar hangi alanlardan etkilenir? Koç ve Yükselen Koçlar kardeş ya da kardeş kadar yakın gördükleri kişilerle; Boğa ve Yükselen Boğalar parasal konularda; İkizler ve Yükselen İkizler her tür ikili ilişkilerde; Yengeç ve Yükselen Yengeçler akrabalarla; Aslan ve Yükselen Aslanlar arkadaşlar ve sosyal çevreyle; Başak ve Yükselen Başaklar ebeveynler ve iş arkadaşlarıyla; Terazi ve Yükselen Teraziler uzaklarda yaşayan dost ve tanıdıklarla; Akrep ve Yükselen Akrepler para ve sağlık ile ilgili mevzularda; Yay ve Yükselen Yaylar eş ya da ortaklık kurulan kişilerle; Oğlak ve Yükselen Oğlaklar iş arkadaşları ve akrabalarla; Kova ve Yükselen Kovalar aşk ve varsa çocuklarıyla; Balık ve Yükselen Balıklar ev halkı ve ebeveynler bağlamında etki alacaklardır. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 02 Mart 2021 - Salı

Mars İkizler Burcu'nda

[simple-author-box]

Hızlı düşünüp hızlı karar verme zamanı…

Aksiyon gezegeni Mars, 4 Mart ile 23 Nisan 2021 tarihleri arasında İkizler Burcu’nda…

Bu tarih aralığında akıl ve dil yoluyla eyleme geçmeye çok meyilli olacağız. Aynı anda birkaç işe birden başlayabiliriz ve bunun sonucunda da kafa dağınıklığımız artabilir. Ayrıca değişken davranışlarımızla insanlar üzerinde tutarsız bir etki bırakabiliriz. Belki biraz sinirli, tartışmacı ve kolay öfkelenebilir olmamız da mümkündür. Keskin bir dil, atak ve seri konuşmalar, hızlı düşünme ve rekabetçi bir üslup hakimiyet kazanabilir. Böylece iletişim kazaları da ortaya çıkabilir.

***

Akıldan nasibini alamayanlarla geçinebilmek,aklın zaferidir.’’

(Voltaire)

***

Aklın gücü mü ön plana çıkıyor?

Olumlu açıdan bakarsak bu transit boyunca yeni bir dil öğrenmek, kısa seyahatler programlamak, yeni bir eğitime başlamak, mevcut eğitimlerimizi tamamlamak adına mücadele etmek, daha fazla araştırmak ve kitap vb şeyler okumak adına güzel  frekanslarda olabiliriz. Gücümüzü daha çok akıl yoluyla ortaya koyacağımızı söylemek yanlış olmaz. Yakın dost ya da tanıdıklarla kontaklarımızın artış göstereceği bu zaman diliminde gıybete de oldukça yönelebiliriz.

Global çapta değerlendirme yaptığımızda gazeteciler, eğitimciler, avukatlar ve akademisyenler ile alakalı haberlerin çoğalabileceğini söyleyebilirim. Hatta bu meslek gruplarındaki kişilerin çoğu zaman talihsiz açıklamaları, sivri dilli ve sert çıkışları ortalığı bayağı karıştırabilirde.

Pre Kova çağına girdiğimiz bu zaman diliminde hava elementinin oldukça vurgulandığı günlerden geçtiğimize göre bilgiye hızlı bir şekilde ulaşma, rasyonalizm ve iletişimde mantık önem kazanıyor.

***

Bu transitten burçlar hangi alanlardan etkilenir?

Koç ve Yükselen Koçlar kardeş ya da kardeş kadar yakın gördükleri kişilerle; Boğa ve Yükselen Boğalar parasal konularda; İkizler ve Yükselen İkizler her tür ikili ilişkilerde; Yengeç ve Yükselen Yengeçler akrabalarla; Aslan ve Yükselen Aslanlar arkadaşlar ve sosyal çevreyle; Başak ve Yükselen Başaklar ebeveynler ve iş arkadaşlarıyla; Terazi ve Yükselen Teraziler uzaklarda yaşayan dost ve tanıdıklarla; Akrep ve Yükselen Akrepler para ve sağlık ile ilgili mevzularda; Yay ve Yükselen Yaylar eş ya da ortaklık kurulan kişilerle; Oğlak ve Yükselen Oğlaklar iş arkadaşları ve akrabalarla; Kova ve Yükselen Kovalar aşk ve varsa çocuklarıyla; Balık ve Yükselen Balıklar ev halkı ve ebeveynler bağlamında etki alacaklardır.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.