Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Mars Blokaj Altında! Mars-Satürn Karesi:

7 Ağustos 2022’de kesinleşen ancak etkilerini yavaş yavaş hissetmeye başladığımız önemli bir açımız var. Mars-Satürn karesi… Boğa ve Kova burçları arasında gerçekleşen bu açı kendimizi baskı içinde hissedebileceğimiz bir frekansta olacağımızı işaret etmekte. Girişken, atılgan ve eylem odaklı olmak birkaç gün boyunca zorlaşabilir. Çünkü Satürn’ün dahil olduğu enerjilerde daralma, engellenme ve kısıtlanmışlık gibi durumlar ortaya çıkar. Kısacası aksiyon gezegeni Mars, Satürn’den alacağı bu kare ile blokaj atında… Bilhassa maddi unsurlar bağlamında sıkışık etkiler altına girecekmişiz gibi… Gökkubbede bu açının aktif olduğu zamanlarda doğal afet gibi negatif olasılıkların artış gösterdiğini de hatırlatmadan geçemeyeceğim. Peki burçlar bu kare açıdan nasıl etkilenecek? Öncelikle sabit nitelikteki burçlar yani Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları büyük etki alacaklar. Pek tabii ki diğer burçlar da doğum haritalarına göre bazı blokajlar yaşayacaklar. AÇININ BURÇLARA OLASI ETKİLERİ: Koç ve Yükselen Koç: Maddi temalarda engellenmelere açık bir zaman diliminde olacaksınız. Boğa ve Yükselen Boğa: Sağlık koşullarınıza dikkat etmeniz faydalı… İkizler ve Yükselen İkizler: İletişimsel sahalarda daralmalar söz konusu olabilir. Yengeç ve Yükselen Yengeç: Maddi unsurlar ve kariyerde zorlanmalara açık olabilirsiniz. Aslan ve Yükselen Aslan: Ortaklı konular ve sosyal statünüz bağlamında sıkışmalar mümkün… Başak ve Yükselen Başak: Sağlık koşullarınız özen isteyecek. Terazi ve Yükselen Terazi: Aşk ve parada zorlanmalar söz konusu olabilir. Akrep ve Yükselen Akrep: Evlilik bazlı temalarda sıkışmalar oluşabilir. Yay ve Yükselen Yay: Genel sağlık koşullarınıza dikkat etmek faydalı… Oğlak ve Yükselen Oğlak: Aşk ve parada engelleyici olaylar yaşanabilir. Kova ve Yükselen Kova: Hayatınızın her alanında zorlanmalar beklenebilir. Balık ve Yükselen Balık: Ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 04 Ağustos 2022 - Perşembe

Mars Blokaj Altında! Mars-Satürn Karesi:

7 Ağustos 2022’de kesinleşen ancak etkilerini yavaş yavaş hissetmeye başladığımız önemli bir açımız var. Mars-Satürn karesi… Boğa ve Kova burçları arasında gerçekleşen bu açı kendimizi baskı içinde hissedebileceğimiz bir frekansta olacağımızı işaret etmekte. Girişken, atılgan ve eylem odaklı olmak birkaç gün boyunca zorlaşabilir. Çünkü Satürn’ün dahil olduğu enerjilerde daralma, engellenme ve kısıtlanmışlık gibi durumlar ortaya çıkar. Kısacası aksiyon gezegeni Mars, Satürn’den alacağı bu kare ile blokaj atında… Bilhassa maddi unsurlar bağlamında sıkışık etkiler altına girecekmişiz gibi… Gökkubbede bu açının aktif olduğu zamanlarda doğal afet gibi negatif olasılıkların artış gösterdiğini de hatırlatmadan geçemeyeceğim.

Peki burçlar bu kare açıdan nasıl etkilenecek? Öncelikle sabit nitelikteki burçlar yani Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları büyük etki alacaklar. Pek tabii ki diğer burçlar da doğum haritalarına göre bazı blokajlar yaşayacaklar.

AÇININ BURÇLARA OLASI ETKİLERİ:

Koç ve Yükselen Koç: Maddi temalarda engellenmelere açık bir zaman diliminde olacaksınız.

Boğa ve Yükselen Boğa: Sağlık koşullarınıza dikkat etmeniz faydalı…

İkizler ve Yükselen İkizler: İletişimsel sahalarda daralmalar söz konusu olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Maddi unsurlar ve kariyerde zorlanmalara açık olabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Ortaklı konular ve sosyal statünüz bağlamında sıkışmalar mümkün…

Başak ve Yükselen Başak: Sağlık koşullarınız özen isteyecek.

Terazi ve Yükselen Terazi: Aşk ve parada zorlanmalar söz konusu olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Evlilik bazlı temalarda sıkışmalar oluşabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Genel sağlık koşullarınıza dikkat etmek faydalı…

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Aşk ve parada engelleyici olaylar yaşanabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Hayatınızın her alanında zorlanmalar beklenebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.