Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Kova Burcu’nda “Plüton’ik” Bir Yeniay

21 Ocak 2023’te Kova burcunun birinci derecesinde kesinleşecek yeniay nasıl bir enerji veriyor? Aslında yeniay’ın yaptığı açılar güzel… Her yeniay’da olduğu gibi yeni ve taze adımlar atma isteğimiz fazla… Hatta bu yeniay bu slogan için biçilmiş kaftan diyebilirim. Fakat bu yeniay’ı yazarken istemsiz bir şekilde tedirgin olduğumu da belirtmeliyim. Neden mi? Çünkü yeniay Plüton’la dizilimde… Her ne kadar farklı bir burçtan bir kavuşum olsa da Plüton bu neticede… Yine de pek çok temada dikkatli olunması şart diye düşünüyorum. Dikkat demişken, Plüton tesirli transitlerde bazen ne kadar dikkat etsek de külli irade devrede olacağından akacak kan damarda da durmayabilir. Dolayısıyla teslimiyet, sistemin akışına entegre olmak ve gelişen her şeyin yüksek hayrımıza olacağının bilincinde olmak önemli… Dönüşüm ve değişim kaçınılmaz olduğunda orada tekamül olduğu hatırlanmalıdır.   “Tekamül, hayatın yasasıdır. Teklik ise Tanrı’nın yasasıdır. ” (Pisagor)   KOVA YENİAY’I VE KISACA BURÇLAR: KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Maddi konularda revizyon, değişim ve dönüşüme hazırlıklı olmalısınız. BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Kariyer hayatınızda önemli bir değişim sürecinde olacaksınız. İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Dünya görüşlerinizi revize etmeye çalışan bir yeniay… YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Krizleri fırsata çeviren bir Yengeç olmaya çalışmalısınız. ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: İlişkilerde büyük değişimlere ve sarsıntılara karşı tedbirli olunmalı. BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Çalışma şeklinizi ve iş hayatınızı revize etmeye çalışan bir yeniay… TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Aşka bakış açılarınız değişebilir. AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Ailevi temalarda ve hanede büyük değişimler beklenebilir. YAY VE YÜKSELEN YAY: Zihin gücünüz artıyor. Farklı bir düşünsel sisteme geçeceksiniz. OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Kaynaklarınızı güçlendirme isteğiniz artacak. KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Her yönden yepyeni bir hayata hazırlanmalısınız. Sağlığa dikkat! BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Güçlü psişik etkiler ve farkındalık deneyimleri geliyor. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 19 Ocak 2023 - Perşembe

Kova Burcu’nda “Plüton’ik” Bir Yeniay

21 Ocak 2023’te Kova burcunun birinci derecesinde kesinleşecek yeniay nasıl bir enerji veriyor? Aslında yeniay’ın yaptığı açılar güzel… Her yeniay’da olduğu gibi yeni ve taze adımlar atma isteğimiz fazla… Hatta bu yeniay bu slogan için biçilmiş kaftan diyebilirim. Fakat bu yeniay’ı yazarken istemsiz bir şekilde tedirgin olduğumu da belirtmeliyim. Neden mi? Çünkü yeniay Plüton’la dizilimde… Her ne kadar farklı bir burçtan bir kavuşum olsa da Plüton bu neticede… Yine de pek çok temada dikkatli olunması şart diye düşünüyorum. Dikkat demişken, Plüton tesirli transitlerde bazen ne kadar dikkat etsek de külli irade devrede olacağından akacak kan damarda da durmayabilir. Dolayısıyla teslimiyet, sistemin akışına entegre olmak ve gelişen her şeyin yüksek hayrımıza olacağının bilincinde olmak önemli… Dönüşüm ve değişim kaçınılmaz olduğunda orada tekamül olduğu hatırlanmalıdır.

 

“Tekamül, hayatın yasasıdır. Teklik ise Tanrı’nın yasasıdır. ” (Pisagor)

 

KOVA YENİAY’I VE KISACA BURÇLAR:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Maddi konularda revizyon, değişim ve dönüşüme hazırlıklı olmalısınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Kariyer hayatınızda önemli bir değişim sürecinde olacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Dünya görüşlerinizi revize etmeye çalışan bir yeniay…

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Krizleri fırsata çeviren bir Yengeç olmaya çalışmalısınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: İlişkilerde büyük değişimlere ve sarsıntılara karşı tedbirli olunmalı.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Çalışma şeklinizi ve iş hayatınızı revize etmeye çalışan bir yeniay…

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Aşka bakış açılarınız değişebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Ailevi temalarda ve hanede büyük değişimler beklenebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY: Zihin gücünüz artıyor. Farklı bir düşünsel sisteme geçeceksiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Kaynaklarınızı güçlendirme isteğiniz artacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Her yönden yepyeni bir hayata hazırlanmalısınız. Sağlığa dikkat!

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Güçlü psişik etkiler ve farkındalık deneyimleri geliyor.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.