Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

İKİZLER BURCU’NDA Patlayıcı Bir Dolunay...

8 Aralık 2022 tarihinde kesinleşen Güneş ve Ay karşıtlığına Mars’ın da eşlik ettiğini düşündüğümüzde Aralık ayı geneli ve 2022 finali oldukça patlayıcı olacak gibi duruyor. Dolunay, yılın son dolunayı… Adeta hepimize büyük bir kapanış yaptırıyor. Mars’ın İkizler burcunda retroda olduğunu düşündüğümüzde şartların akışkan olmadığını söyleyebilirim. Dolunay an haritasını incelediğimde, TC natal haritasının Uranüs’ü kasılıyor. Bu durum patlayıcı unsurların sıradışı ve ani oluşacağını, yine bazı şok etkiler yaşayabileceğimizi işaret etmekte. Hal böyle iken şartların hem bireysel hem de küresel ölçekte fazla zorlanmaması yerinde olacaktır diye düşünüyorum. Dolunay döneminde özellikle nelere dikkat etmeliyiz? -Elimize ve dilimize sahip çıkmalıyız. -İletişimde üsluba dikkat etmeliyiz. -Öfkemizi kontrolde tutmalıyız. -Aceleci ve agresif tutumlara girmemeliyiz. -Savaşı başlatan taraf olmamalıyız. -Ateşli ve kesici aletlerle şaka olamayacağının bilincinde olmalıyız. -Ateş ve ateşli unsurlardan uzak kalmalıyız. -Otorite figürleri ile restleşmeler yapmamalıyız. Dolunay döneminde burçlar nasıl etkiler alıyor? Koç ve Yükselen Koç: İletişimsel savaşlar içine girmeyin. Kaza ve sakarlıklara dikkat! Boğa ve Yükselen Boğa: Maddi unsurlar akışkanlığını kaybediyor. Riskçi olmayın. İkizler ve Yükselen İkizler: Sağlık koşulları özen istiyor. İkili ilişkilerde öfke kontrolü şart. Yengeç ve Yükselen Yengeç: Psikolojik sağlığa dikkat edilmeli. İş ve kariyerde risk alınmamalı. Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyal camianız ve arkadaş çevrenizle rekabet ve savaş içine girmeyin. Başak ve Yükselen Başak: Sosyal statünüz ve kariyerinizde savaşmanız gereken unsurlar gelişebilir. Terazi ve Yükselen Terazi: Zihnen gergin olacağınız kesin… Radikal kararlara dikkat! Akrep ve Yükselen Akrep: Sağlık koşulları özen istiyor. Maddi girişimlere dikkat! Yay ve Yükselen Yay: Ortaklı konularda agresif ve fevri davranmamak önemli… Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sağlık koşulları özen istiyor. Gündelik koşturmalar artabilir. Kova ve Yükselen Kova: Aşk ve parada savaşı başlatan olmamalısınız. Balık ve Yükselen Balık: Ailevi temalarda zorlanmalar olası… Ev kazalarına dikkat! Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2022 - Çarşamba

İKİZLER BURCU’NDA Patlayıcı Bir Dolunay...

8 Aralık 2022 tarihinde kesinleşen Güneş ve Ay karşıtlığına Mars’ın da eşlik ettiğini düşündüğümüzde Aralık ayı geneli ve 2022 finali oldukça patlayıcı olacak gibi duruyor. Dolunay, yılın son dolunayı… Adeta hepimize büyük bir kapanış yaptırıyor. Mars’ın İkizler burcunda retroda olduğunu düşündüğümüzde şartların akışkan olmadığını söyleyebilirim. Dolunay an haritasını incelediğimde, TC natal haritasının Uranüs’ü kasılıyor. Bu durum patlayıcı unsurların sıradışı ve ani oluşacağını, yine bazı şok etkiler yaşayabileceğimizi işaret etmekte. Hal böyle iken şartların hem bireysel hem de küresel ölçekte fazla zorlanmaması yerinde olacaktır diye düşünüyorum.

Dolunay döneminde özellikle nelere dikkat etmeliyiz?

-Elimize ve dilimize sahip çıkmalıyız.

-İletişimde üsluba dikkat etmeliyiz.

-Öfkemizi kontrolde tutmalıyız.

-Aceleci ve agresif tutumlara girmemeliyiz.

-Savaşı başlatan taraf olmamalıyız.

-Ateşli ve kesici aletlerle şaka olamayacağının bilincinde olmalıyız.

-Ateş ve ateşli unsurlardan uzak kalmalıyız.

-Otorite figürleri ile restleşmeler yapmamalıyız.

Dolunay döneminde burçlar nasıl etkiler alıyor?

Koç ve Yükselen Koç: İletişimsel savaşlar içine girmeyin. Kaza ve sakarlıklara dikkat!

Boğa ve Yükselen Boğa: Maddi unsurlar akışkanlığını kaybediyor. Riskçi olmayın.

İkizler ve Yükselen İkizler: Sağlık koşulları özen istiyor. İkili ilişkilerde öfke kontrolü şart.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Psikolojik sağlığa dikkat edilmeli. İş ve kariyerde risk alınmamalı.

Aslan ve Yükselen Aslan: Sosyal camianız ve arkadaş çevrenizle rekabet ve savaş içine girmeyin.

Başak ve Yükselen Başak: Sosyal statünüz ve kariyerinizde savaşmanız gereken unsurlar gelişebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Zihnen gergin olacağınız kesin… Radikal kararlara dikkat!

Akrep ve Yükselen Akrep: Sağlık koşulları özen istiyor. Maddi girişimlere dikkat!

Yay ve Yükselen Yay: Ortaklı konularda agresif ve fevri davranmamak önemli…

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Sağlık koşulları özen istiyor. Gündelik koşturmalar artabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Aşk ve parada savaşı başlatan olmamalısınız.

Balık ve Yükselen Balık: Ailevi temalarda zorlanmalar olası… Ev kazalarına dikkat!

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.