Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Güneş Terazi Burcu’nda… “VE SONBAHAR…”

Galaksimizin ışığı Güneş, 23 Eylül-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Terazi burcu’nda… Artık yavaş yavaş kışa yaklaştığımızı işaret eden ve doğanın ölmeye doğru ilerlediği sonbahar mevsimi geldi çattı. Unutmadan tüm Terazi burçlarının doğum günlerini bu vesileyle kutluyorum. Hepinize sağlıklı, nice mutlu yıllar dilerim. Güneş Terazi dönemleri, bilinç dünyamızda Venüs’yen konuların daha fazla açığa çıktığı zamanlardır. Zira Terazi burcu Venüs yönetiminde bir burç… Dolayısıyla transit döneminde aşk, evlilik ve ilişkiler bağlamında gündemlerimizin fazla olabileceğini söyleyebilirim. Yanı sıra sanatsal faaliyetlere rağbet gösterebiliriz. Global çapta ortaklı temalar, işbirlikleri ve arabulucu eylemler, ülkeler ve yöneticileri açısından daha fazla aktif olacaktır. Pek tabii ki adalet ve hukukla bağlantılı mevzular barizleşecektir. Çünkü astroloji’de Terazi burcu en temelde adaletle sembolize edilir. GÜNEŞ TERAZİ TRANSİTİ VE BURÇ YORUMLARI: Koç ve Yükselen Koç: İkili ilişkiler açısından parlak bir süreçtesiniz. Evlilik bazlı temalarda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Danışmanlık almak açısından uygun bir dönem… Boğa ve Yükselen Boğa: İş hayatınızda güzel ve aydınlık bir dönem… Sağlık ve şifa özelinde girişimleriniz şanslı etkiler altında… Günlük rutin işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. İkizler ve Yükselen İkizler: Aşk hayatınızda ışıklı bir dönem… Varsa çocuklarınızla olan kontaklarda ufak tefek denge sorunları yaşanabilir. Sanatsal yönleriniz açığa çıkıyor. Yengeç ve Yükselen Yengeç: Ailevi temalarda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Mesela bir miras konusu gündeminizi meşgul edebilir. Yatırım yapma isteğiniz artıyor. Aslan ve Yükselen Aslan: İletişim, eğitim, ticaret ve ulaşım gibi mevzularda ışıklı bir dönem… Yakın çevrenizdeki insanlarla samimi sohbetler artabilir. Bir seyahat planı gelişiyor. Başak ve Yükselen Başak: Maddi konular aydınlanıyor. Estetik, güzelleşme, sanat, keyif ve konfor önem kazanıyor. Güçlü kişilerden destekler alabilirsiniz. Terazi ve Yükselen Terazi: Işığınızı çok iyi yansıttığınız bir dönem… Dış görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler olası… Akrep ve Yükselen Akrep: Ruhsal farkındalığınız artıyor. Manevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Zaman zaman yalnız kalıp düşünmek isteyeceksiniz. Yay ve Yükselen Yay: Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz bir süreç… Sosyalleşmek yaratıcılığınızı artırabilir. Kalbi boş olanların aşık olma potansiyeli var. Oğlak ve Yükselen Oğlak: İş hayatınızda parladığınız bir zaman dilimi… Terfi gibi durumlar bile oluşabilir. Sosyal statünüzü değiştiren gelişmeler var. Kova ve Yükselen Kova: Yeni bir eğitime başlama isteğiniz artabilir. Ya da mevcut eğitim hayatınızla alakalı önemli kararlar alma zamanı… Keyifli seyahatler gelişebilir. Balık ve Yükselen Balık: Maddi konularda inisiyatif aldığınız zamanlar… Alacak verecek dengeniz zaman zaman bozulsa da, genel olarak ışıklı bir dönem… Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 21 Eylül 2022 - Çarşamba

Güneş Terazi Burcu’nda… “VE SONBAHAR…”

Galaksimizin ışığı Güneş, 23 Eylül-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Terazi burcu’nda… Artık yavaş yavaş kışa yaklaştığımızı işaret eden ve doğanın ölmeye doğru ilerlediği sonbahar mevsimi geldi çattı. Unutmadan tüm Terazi burçlarının doğum günlerini bu vesileyle kutluyorum. Hepinize sağlıklı, nice mutlu yıllar dilerim.

Güneş Terazi dönemleri, bilinç dünyamızda Venüs’yen konuların daha fazla açığa çıktığı zamanlardır. Zira Terazi burcu Venüs yönetiminde bir burç… Dolayısıyla transit döneminde aşk, evlilik ve ilişkiler bağlamında gündemlerimizin fazla olabileceğini söyleyebilirim. Yanı sıra sanatsal faaliyetlere rağbet gösterebiliriz. Global çapta ortaklı temalar, işbirlikleri ve arabulucu eylemler, ülkeler ve yöneticileri açısından daha fazla aktif olacaktır. Pek tabii ki adalet ve hukukla bağlantılı mevzular barizleşecektir. Çünkü astroloji’de Terazi burcu en temelde adaletle sembolize edilir.

GÜNEŞ TERAZİ TRANSİTİ VE BURÇ YORUMLARI:

Koç ve Yükselen Koç: İkili ilişkiler açısından parlak bir süreçtesiniz. Evlilik bazlı temalarda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Danışmanlık almak açısından uygun bir dönem…

Boğa ve Yükselen Boğa: İş hayatınızda güzel ve aydınlık bir dönem… Sağlık ve şifa özelinde girişimleriniz şanslı etkiler altında… Günlük rutin işlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Aşk hayatınızda ışıklı bir dönem… Varsa çocuklarınızla olan kontaklarda ufak tefek denge sorunları yaşanabilir. Sanatsal yönleriniz açığa çıkıyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Ailevi temalarda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Mesela bir miras konusu gündeminizi meşgul edebilir. Yatırım yapma isteğiniz artıyor.

Aslan ve Yükselen Aslan: İletişim, eğitim, ticaret ve ulaşım gibi mevzularda ışıklı bir dönem… Yakın çevrenizdeki insanlarla samimi sohbetler artabilir. Bir seyahat planı gelişiyor.

Başak ve Yükselen Başak: Maddi konular aydınlanıyor. Estetik, güzelleşme, sanat, keyif ve konfor önem kazanıyor. Güçlü kişilerden destekler alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Işığınızı çok iyi yansıttığınız bir dönem… Dış görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler olası…

Akrep ve Yükselen Akrep: Ruhsal farkındalığınız artıyor. Manevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Zaman zaman yalnız kalıp düşünmek isteyeceksiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçireceğiniz bir süreç… Sosyalleşmek yaratıcılığınızı artırabilir. Kalbi boş olanların aşık olma potansiyeli var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İş hayatınızda parladığınız bir zaman dilimi… Terfi gibi durumlar bile oluşabilir. Sosyal statünüzü değiştiren gelişmeler var.

Kova ve Yükselen Kova: Yeni bir eğitime başlama isteğiniz artabilir. Ya da mevcut eğitim hayatınızla alakalı önemli kararlar alma zamanı… Keyifli seyahatler gelişebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Maddi konularda inisiyatif aldığınız zamanlar… Alacak verecek dengeniz zaman zaman bozulsa da, genel olarak ışıklı bir dönem…

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.