Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Güneş-Neptün karşıt: “Akıl karışıklığı…”

17 Eylül 2022’de kesinleşen ve aslında etkisini çoktan almaya başladığımız önemli bir açımız var. Güneş-Neptün karşıtlığı... Bu karşı duruş Balık ve Başak burçları arasında... Açının tesirleri artı/eksi bir hafta kadar… Astrolojik göstergelerde Neptün olaya dahil oluyorsa kaotik etkiler devrede demektir. Bu bakımdan açının tesir zamanlarında bilinç ve bilinçaltı; akıl ve kalp; ruh ve beden; somut ve soyut kavramlar; hayaller ve gerçekler çatışmalı olacak. Kısacası sağlıklı karar vermek neredeyse imkansız gibi… Güneş-Neptün karşıtlığı burçlara nasıl bir etki yapabilir? Koç ve Yükselen Koç: Ruh ve beden senkronize olamayabilir. Boğa ve Yükselen Boğa: Maddi temalarda ve aşkta çözülmeler gelişebilir. İkizler ve Yükselen İkizler: Geçmiş ve gelecek bir arada akabilir. Yön kayıpları olası… Yengeç ve Yükselen Yengeç: İletişimde yanlış anlaşılmalara açık bir süreçtesiniz. Aslan ve Yükselen Aslan: Maddi unsurlarda kanma ve kandırılmalara dikkat edilmeli. Başak ve Yükselen Başak: İlişkiler ve ortaklı konular bağlamında kaotik bir zaman dilimi… Terazi ve Yükselen Terazi Sağlığınız özen istiyor. İş hayatınızda çözülen koşullar olabilir. Akrep ve Yükselen Akrep: Aşk ve parada görüş mesafeniz düşüyor. Yay ve Yükselen Yay: İş ve kariyer hayatınızda gözden kaçan bir şeyler olabilir. Oğlak ve Yükselen Oğlak:  girdaplara dikkat edilmeli. Kova ve Yükselen Kova: Maddi konularda kurban-kurtarıcı rollerine çekilebilirsiniz. Balık ve Yükselen Balık: İlişkilerde kandırılmalara açık bir dönem… Sağlığa dikkat! Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 14 Eylül 2022 - Çarşamba

Güneş-Neptün karşıt: “Akıl karışıklığı…”

17 Eylül 2022’de kesinleşen ve aslında etkisini çoktan almaya başladığımız önemli bir açımız var. Güneş-Neptün karşıtlığı... Bu karşı duruş Balık ve Başak burçları arasında... Açının tesirleri artı/eksi bir hafta kadar…

Astrolojik göstergelerde Neptün olaya dahil oluyorsa kaotik etkiler devrede demektir. Bu bakımdan açının tesir zamanlarında bilinç ve bilinçaltı; akıl ve kalp; ruh ve beden; somut ve soyut kavramlar; hayaller ve gerçekler çatışmalı olacak. Kısacası sağlıklı karar vermek neredeyse imkansız gibi…

Güneş-Neptün karşıtlığı burçlara nasıl bir etki yapabilir?

Koç ve Yükselen Koç: Ruh ve beden senkronize olamayabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Maddi temalarda ve aşkta çözülmeler gelişebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Geçmiş ve gelecek bir arada akabilir. Yön kayıpları olası…

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İletişimde yanlış anlaşılmalara açık bir süreçtesiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Maddi unsurlarda kanma ve kandırılmalara dikkat edilmeli.

Başak ve Yükselen Başak: İlişkiler ve ortaklı konular bağlamında kaotik bir zaman dilimi…

Terazi ve Yükselen Terazi Sağlığınız özen istiyor. İş hayatınızda çözülen koşullar olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Aşk ve parada görüş mesafeniz düşüyor.

Yay ve Yükselen Yay: İş ve kariyer hayatınızda gözden kaçan bir şeyler olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:  girdaplara dikkat edilmeli.

Kova ve Yükselen Kova: Maddi konularda kurban-kurtarıcı rollerine çekilebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: İlişkilerde kandırılmalara açık bir dönem… Sağlığa dikkat!

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.