Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

GÜNEŞ-KİRON KARESİ: KİMLİK YARALANMASI…

8 Temmuz 2022 tarihinde kesinleşen Güneş-Kiron karesi haftanın önemli gök olayları arasında… Yapacağı etki kimlik, benlik veya bilinç yaralanması... Otoriter kişiler üzerinden duygusal kırgınlıklar yaşanabilir. Bu kişiler ebeveynlerimiz, patronlarımız ya da bizden statü olarak daha yukarıda olan kişiler olabilir. Açıyı sağlık üzerinden de yorumlamak istiyorum. Zira hem Güneş hem de Kiron astrolojik olarak önemli sağlık göstergeleri arasında yer alır. Kare açı zorlayıcı bir frekans olduğu için bağışıklığımıza dikkat etmemiz gereken birkaç gün var önümüzde… Bilhassa kafa bölgesi organları ve sindirim sistemimiz özen isteyecek. MERKÜR-JÜPİTER KARESİ: EGOLU BİR İLETİŞİM… 9 Temmuz 2022 tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında da sert bir etkileşim var. Yukarıda yazdığım birçok mevzuya ilave bir etki… Zorlanır mıyız? Kısaca “Evet…” diye cevaplayayım. Jüpiter’in büyüteç etkisi ve Koç burcunda transit ediyor olması “ben” kavramını devasa boyutlara getiriyor. Merkür ise Yengeç burcunda dalgalı ve gelgitli bir formda… Bu bağlamda iletişimsel mevzularda abartılı durumlar olası… Kimi zaman insanı delirten büyük sessizlikler ya da yüksek sesli, egosal diyaloglar yaşanabilir. Olumlu manada bakarsak, bir türlü cesaret edemediğimiz konuşmaları yapma motivasyonumuz artıyor. GÜNEŞ-URANÜS SEKSTİLİ: SIÇRAYAN BİLİNÇ… Durun hemen moral bozmayın. İyi haberlerim de var. 10 Temmuz 2022’de kesinleşen Güneş-Uranüs sekstilini de yorumlayalım. Normal şartlarda sekstil açıları pek kale almasam da yine de bu kontağı değerli buluyorum. Boğa ve Yengeç burçları arasında gerçekleşen bu açı bazılarımızda adeta bir bilinç sıçraması yaratacak. Orijinal fikirler, yenilikçi ve radikal bakış açıları, icatsal bir zihin, hatta hoş sürprizler oldukça mümkün… Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 07 Temmuz 2022 - Perşembe

GÜNEŞ-KİRON KARESİ: KİMLİK YARALANMASI…

8 Temmuz 2022 tarihinde kesinleşen Güneş-Kiron karesi haftanın önemli gök olayları arasında… Yapacağı etki kimlik, benlik veya bilinç yaralanması... Otoriter kişiler üzerinden duygusal kırgınlıklar yaşanabilir. Bu kişiler ebeveynlerimiz, patronlarımız ya da bizden statü olarak daha yukarıda olan kişiler olabilir.

Açıyı sağlık üzerinden de yorumlamak istiyorum. Zira hem Güneş hem de Kiron astrolojik olarak önemli sağlık göstergeleri arasında yer alır. Kare açı zorlayıcı bir frekans olduğu için bağışıklığımıza dikkat etmemiz gereken birkaç gün var önümüzde… Bilhassa kafa bölgesi organları ve sindirim sistemimiz özen isteyecek.

MERKÜR-JÜPİTER KARESİ: EGOLU BİR İLETİŞİM…

9 Temmuz 2022 tarihinde Merkür ve Jüpiter arasında da sert bir etkileşim var. Yukarıda yazdığım birçok mevzuya ilave bir etki… Zorlanır mıyız? Kısaca “Evet…” diye cevaplayayım. Jüpiter’in büyüteç etkisi ve Koç burcunda transit ediyor olması “ben” kavramını devasa boyutlara getiriyor. Merkür ise Yengeç burcunda dalgalı ve gelgitli bir formda… Bu bağlamda iletişimsel mevzularda abartılı durumlar olası… Kimi zaman insanı delirten büyük sessizlikler ya da yüksek sesli, egosal diyaloglar yaşanabilir. Olumlu manada bakarsak, bir türlü cesaret edemediğimiz konuşmaları yapma motivasyonumuz artıyor.

GÜNEŞ-URANÜS SEKSTİLİ: SIÇRAYAN BİLİNÇ…

Durun hemen moral bozmayın. İyi haberlerim de var. 10 Temmuz 2022’de kesinleşen Güneş-Uranüs sekstilini de yorumlayalım. Normal şartlarda sekstil açıları pek kale almasam da yine de bu kontağı değerli buluyorum. Boğa ve Yengeç burçları arasında gerçekleşen bu açı bazılarımızda adeta bir bilinç sıçraması yaratacak. Orijinal fikirler, yenilikçi ve radikal bakış açıları, icatsal bir zihin, hatta hoş sürprizler oldukça mümkün…

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.