Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Güneş ile Satürn kavuşuyor… “engel ve kısıtlanma”

16 Şubat 2023’te kesinleşen ancak etkisini nerden baksanız artı-eksi bir hafta kadar hissedeceğimiz Güneş-Satürn kavuşumunu kısaca değerlendireceğim. Güneş’e çok zarar veren bir kontak… Zira Güneş sıcak, Satürn soğuk doğada… Bu bakımdan adeta Güneş’in enerjisini alaşağı eden bir bağlantı… Bilinçli yönelimlerde büyük bir güç kaybı, blokaj ve engellenme yaşayacağız. Kendimizi kısıtlanmış ve yalnız hissetme olasılığımız fazla… Kova burcunun yirmi yedinci derecesinde kesinleşen bu kavuşum teknolojik sahalarda da bir duvar yaratacaktır. Mesela elektrik ya da enerji kesintileri söz konusu olabilir. Astroloji’de Güneş, fiziksel sağlık göstergesi sayıldığından, kavuşum sağlığımızı da tehdit ediyor. Dolayısıyla transit döneminde kendimize dikkat etmek şart... Özellikle iskelet sistemi, kemikler, dişler ve dizler daha hassas olabilir. Yanı sıra kalp-tansiyon problemlerine yatkınlık ve nörolojik sorunlar gelişebilir. Liderler, devlet adamları ve ünlü kişiler açısından da kritik bir süreç... Zira gök kubbede bu kavuşum olduğunda genelde global çapta ünlülerle alakalı sert haberler alma olasılığımız artar. Olumlu manada bu kavuşum otoriter, olgun, tecrübeli veya yaşlı kişiler üzerinden bazı şanslar kazanmamıza vesile olabilir. Ayrıca bizleri duraksamak, sağlam düşünmek, disipline olmak ve sorumluluklarımızı farkına varmak gibi bir realiteye sokabilir. Yani daha gerçekçi düşündüğümüz ve ayaklarımızın yere sağlam bastığı bir dönem… “En tenha yerlerde kendin için bir dünya ol.” Tibullus Mutlu günler dilerim.
Ekleme Tarihi: 15 Şubat 2023 - Çarşamba

Güneş ile Satürn kavuşuyor… “engel ve kısıtlanma”

16 Şubat 2023’te kesinleşen ancak etkisini nerden baksanız artı-eksi bir hafta kadar hissedeceğimiz Güneş-Satürn kavuşumunu kısaca değerlendireceğim. Güneş’e çok zarar veren bir kontak… Zira Güneş sıcak, Satürn soğuk doğada… Bu bakımdan adeta Güneş’in enerjisini alaşağı eden bir bağlantı… Bilinçli yönelimlerde büyük bir güç kaybı, blokaj ve engellenme yaşayacağız. Kendimizi kısıtlanmış ve yalnız hissetme olasılığımız fazla…

Kova burcunun yirmi yedinci derecesinde kesinleşen bu kavuşum teknolojik sahalarda da bir duvar yaratacaktır. Mesela elektrik ya da enerji kesintileri söz konusu olabilir. Astroloji’de Güneş, fiziksel sağlık göstergesi sayıldığından, kavuşum sağlığımızı da tehdit ediyor. Dolayısıyla transit döneminde kendimize dikkat etmek şart... Özellikle iskelet sistemi, kemikler, dişler ve dizler daha hassas olabilir. Yanı sıra kalp-tansiyon problemlerine yatkınlık ve nörolojik sorunlar gelişebilir. Liderler, devlet adamları ve ünlü kişiler açısından da kritik bir süreç... Zira gök kubbede bu kavuşum olduğunda genelde global çapta ünlülerle alakalı sert haberler alma olasılığımız artar.

Olumlu manada bu kavuşum otoriter, olgun, tecrübeli veya yaşlı kişiler üzerinden bazı şanslar kazanmamıza vesile olabilir. Ayrıca bizleri duraksamak, sağlam düşünmek, disipline olmak ve sorumluluklarımızı farkına varmak gibi bir realiteye sokabilir. Yani daha gerçekçi düşündüğümüz ve ayaklarımızın yere sağlam bastığı bir dönem…

“En tenha yerlerde kendin için bir dünya ol.”

Tibullus

Mutlu günler dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Elif
(15.02.2023 12:46 - #248)
Bence çok açıklayıcı ....
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.