Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Güneş Aslan Burcuna Geçiyor. “GÜÇLÜ EGO…”

Yazıma tüm Aslan burçlarının doğum günlerini ve yeni yaş döngülerini kutlayarak başlamak istiyorum. Nice senelere sevgili Aslan’lar! Galaksimizin ışığı Güneş rahat ettiği sahaya yerleşiyor. Bir aylık süre boyunca devam eden transitin hayatımıza etkileri acaba neler olabilir? Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu güçlü yerleşim bilinçli yönelimlerimizde ateş enerjisini artıracaktır. Yani daha atak ve cesur davranışlar sergilemeye başlayacağız. Hayatın tadını çıkartmak, keyif ve konfor arayışları vurgulanacaktır. İçinde riskin olduğu konulara yönelmeye başlayabiliriz. Aşk ve aşka dair herşey daha çok gündemimize düşebilir. Varsa çocuklarımızla daha fazla ilgileneceğimiz bir süreç… Aslında içimizdeki küçük çocukla da çokça kontakta olacağız. Yaratıcılık frekansı önem kazanacak. Bilhassa sahne sanatlarıyla ilgilenen kişiler açısından değerli bir dönem…Hepimiz kendimizi daha net ifade etmeye başlayacağız. Güç ve ego adeta içimizden fışkırabilir. Bu durum ataletli kişiler açısında güzel olmakla beraber, fazlasının da zararlı olacağını unutmamalıyız. Güneş Aslan burcu’nda gölge açıdan kibir ve gurur titreşimlerini ne yazık ki fazlalaştırabilir. Dolayısıyla güçlenen egomuzla etrafımızdaki insanlara antipatik gelebiliriz. Hatta zaman zaman zıtlaşmalar, sabit fikirli yaklaşımlar içinde olmak bizleri güç savaşlarına sürükleyebilir. Güneş Aslan Transiti ve Burç Yorumları: KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Aşk hayatınızda parlak bir dönem… BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Ailevi temalarda yer yer egosantrik etkiler olası. . . İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İletişim trafiğiniz çok hareketli… Güçlü kontaklar var. YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi konularda aydınlanmalar yaşanabilir. ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Hayatın tadını çıkarın. Sistem sizin lehinize… BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Gizli ve süper ego enerjilerine girmemelisiniz. TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Arkadaş camianız üzerinden ışıltılı etkiler alacaksınız. AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Kariyerinizde yıldızınızın yükseldiği bir süreç… YAY VE YÜKSELEN YAY: Keşfetme güdünüz artabilir. Uluslararası temalar akıcı… OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Alacak verecek meselelerinde egodan uzak kalmalısınız. KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Ortaklı işlerde güçlendiğiniz ve parladığınız bir dönem… BALIK VE YÜKSELEN BALIK: İş ve kariyerde ışığınızı güzel yansıtabilirsiniz. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 21 Temmuz 2022 - Perşembe

Güneş Aslan Burcuna Geçiyor. “GÜÇLÜ EGO…”

Yazıma tüm Aslan burçlarının doğum günlerini ve yeni yaş döngülerini kutlayarak başlamak istiyorum. Nice senelere sevgili Aslan’lar! Galaksimizin ışığı Güneş rahat ettiği sahaya yerleşiyor. Bir aylık süre boyunca devam eden transitin hayatımıza etkileri acaba neler olabilir?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu güçlü yerleşim bilinçli yönelimlerimizde ateş enerjisini artıracaktır. Yani daha atak ve cesur davranışlar sergilemeye başlayacağız. Hayatın tadını çıkartmak, keyif ve konfor arayışları vurgulanacaktır. İçinde riskin olduğu konulara yönelmeye başlayabiliriz. Aşk ve aşka dair herşey daha çok gündemimize düşebilir. Varsa çocuklarımızla daha fazla ilgileneceğimiz bir süreç… Aslında içimizdeki küçük çocukla da çokça kontakta olacağız. Yaratıcılık frekansı önem kazanacak. Bilhassa sahne sanatlarıyla ilgilenen kişiler açısından değerli bir dönem…Hepimiz kendimizi daha net ifade etmeye başlayacağız. Güç ve ego adeta içimizden fışkırabilir. Bu durum ataletli kişiler açısında güzel olmakla beraber, fazlasının da zararlı olacağını unutmamalıyız. Güneş Aslan burcu’nda gölge açıdan kibir ve gurur titreşimlerini ne yazık ki fazlalaştırabilir. Dolayısıyla güçlenen egomuzla etrafımızdaki insanlara antipatik gelebiliriz. Hatta zaman zaman zıtlaşmalar, sabit fikirli yaklaşımlar içinde olmak bizleri güç savaşlarına sürükleyebilir.

Güneş Aslan Transiti ve Burç Yorumları:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Aşk hayatınızda parlak bir dönem…

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Ailevi temalarda yer yer egosantrik etkiler olası. . .

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İletişim trafiğiniz çok hareketli… Güçlü kontaklar var.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Maddi konularda aydınlanmalar yaşanabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Hayatın tadını çıkarın. Sistem sizin lehinize…

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Gizli ve süper ego enerjilerine girmemelisiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: Arkadaş camianız üzerinden ışıltılı etkiler alacaksınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Kariyerinizde yıldızınızın yükseldiği bir süreç…

YAY VE YÜKSELEN YAY: Keşfetme güdünüz artabilir. Uluslararası temalar akıcı…

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Alacak verecek meselelerinde egodan uzak kalmalısınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Ortaklı işlerde güçlendiğiniz ve parladığınız bir dönem…

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: İş ve kariyerde ışığınızı güzel yansıtabilirsiniz.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.