Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Dikkat! Gök Kubbe Çok Kaotik

16 Mart 2023 civarı günlerde kesinleşecek olan gök olaylarını anlatacağım bu yazıda konuya nereden başlayacağımı pek bilemiyorum. Zira o kadar çok gösterge üst üste çalışıyor ki bu da tam bir kafa karışıklığı etkisi yaratacak hayatlarımızda… İlk dikkatimi çekenler Neptün’yen temalar… Gök kubbede Merkür ve Güneş, Neptün’ün enerji alanına girdiler. Balık burcunda oluşan bu toplaşma Mars’la kare açıda… Peki bu enerji bizlere neler anlatıyor? Kısa ve öz yazarsam tam bir kaos… Bulanık ve dalgalı akan enerjiler, çözülmüş bir bilinç, yanılgılar, illüzyon ve dağınıklık… Evet aynen bu modda olacağımız günlerden geçiyoruz. Dolayısıyla atılan adımlar kararsız ve kırılgan… Suyla bağlantılı her mevzuda dikkat edilmesi şart gibi duruyor. Gerek yağışlar bazında, gerek denizler açısından, gerekse suyla bağlantılı olabilecek afetler bağlamında… Hatta her tür doğal afet bakımından… Trafikte ve her tür ulaşım sisteminde kontrollü olunmalı. Çünkü kazalara oldukça açık bir devredeyiz. Dinler, inançlar ve etik değerler dikkat çeken bir diğer tema… İdeolojilerin sömürüye uğrayabileceği günler… Ve en önemlisi, sağlık… Neptün, zodyakta vurgulandığında, bulaşıcı hastalıklara karşı tedbirli olmak gerekir. Bağışıklığımızın düşüş yapabileceği bugünlerde bedenimizi her manada korumak önemli diye düşünüyorum. Mars aynı zamanda askeri alanları da sembolize ettiğinden makro düzlemde güvenlik içerikli unsurlarda ihanete uğrama, hain pusu ve saldırılara açık bir zaman dilimi. . . Olumlu manada dua ve dilek koşulları güzel… İlham ve yaratıcılık açısından sanatçıların daha üretken olabileceği dönemler diyebiliriz. İlaveten Plüto Kova burcuna girmek üzere ve anaretik derecelerde zodyakta ilerliyor. Plüto Kova transiti global çapta isyan ve ayaklanma gibi alanlara vurgu yapıyor. Lafın özü hem bireysel hem de küresel ölçekte dikkat isteyen zamanlardayız. Şartları fazla zorlamadan, teslimiyet frekansında ve kendimizi güvencede tutarak yaşamaya çalışmalıyız. 2023’ün sağduyu isteyen aylarından birinde olduğumuzu ve tutulma zamanlarına yavaştan girdiğimizi unutmamalıyız. Mutlu günler…
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2023 - Çarşamba

Dikkat! Gök Kubbe Çok Kaotik

16 Mart 2023 civarı günlerde kesinleşecek olan gök olaylarını anlatacağım bu yazıda konuya nereden başlayacağımı pek bilemiyorum. Zira o kadar çok gösterge üst üste çalışıyor ki bu da tam bir kafa karışıklığı etkisi yaratacak hayatlarımızda…

İlk dikkatimi çekenler Neptün’yen temalar… Gök kubbede Merkür ve Güneş, Neptün’ün enerji alanına girdiler. Balık burcunda oluşan bu toplaşma Mars’la kare açıda… Peki bu enerji bizlere neler anlatıyor? Kısa ve öz yazarsam tam bir kaos… Bulanık ve dalgalı akan enerjiler, çözülmüş bir bilinç, yanılgılar, illüzyon ve dağınıklık… Evet aynen bu modda olacağımız günlerden geçiyoruz. Dolayısıyla atılan adımlar kararsız ve kırılgan… Suyla bağlantılı her mevzuda dikkat edilmesi şart gibi duruyor. Gerek yağışlar bazında, gerek denizler açısından, gerekse suyla bağlantılı olabilecek afetler bağlamında… Hatta her tür doğal afet bakımından… Trafikte ve her tür ulaşım sisteminde kontrollü olunmalı. Çünkü kazalara oldukça açık bir devredeyiz. Dinler, inançlar ve etik değerler dikkat çeken bir diğer tema… İdeolojilerin sömürüye uğrayabileceği günler… Ve en önemlisi, sağlık… Neptün, zodyakta vurgulandığında, bulaşıcı hastalıklara karşı tedbirli olmak gerekir. Bağışıklığımızın düşüş yapabileceği bugünlerde bedenimizi her manada korumak önemli diye düşünüyorum. Mars aynı zamanda askeri alanları da sembolize ettiğinden makro düzlemde güvenlik içerikli unsurlarda ihanete uğrama, hain pusu ve saldırılara açık bir zaman dilimi. . . Olumlu manada dua ve dilek koşulları güzel… İlham ve yaratıcılık açısından sanatçıların daha üretken olabileceği dönemler diyebiliriz.

İlaveten Plüto Kova burcuna girmek üzere ve anaretik derecelerde zodyakta ilerliyor. Plüto Kova transiti global çapta isyan ve ayaklanma gibi alanlara vurgu yapıyor. Lafın özü hem bireysel hem de küresel ölçekte dikkat isteyen zamanlardayız. Şartları fazla zorlamadan, teslimiyet frekansında ve kendimizi güvencede tutarak yaşamaya çalışmalıyız. 2023’ün sağduyu isteyen aylarından birinde olduğumuzu ve tutulma zamanlarına yavaştan girdiğimizi unutmamalıyız.

Mutlu günler…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.