Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Bu hafta şok etkilere hazır mısınız?

[simple-author-box] İlk yazımda sarsıcı gelişmeleri haber vermek nasip oldu. Haftanın en önemli astrolojik göstergesi Zodyak’ın asi çocuğu Uranüs ile aksiyon gezegeni Mars’ın Boğa burcunda kavuşum yapacak olması diyebilirim. Bu kavuşum, toprak elementinde ve sabit nitelikteki bir burçta gerçekleşecek olduğundan somut ve güvendiğimiz sahalarda büyük değişimlere gebe olabiliriz. Sağlam ve yıkılmaz dediğimiz pek çok unsurun kökünden sarsılabileceğini söylemek yanlış olmaz. Astrolojide Boğa burcu, bünyesinde değişimlere çok kapalı olup; kalıplaşmış alışkanlıklarımızı temsil eder. Dolayısıyla bu enerji Uranüs’ün vereceği elektriksel şoklarla hayatımızda özellikle maddi ya da somut nitelik taşıyan tüm kalıplarımızı yıkıp; yeniden inşa edebilir. Burada bizlere düşen ana görev değişime direnmeden yeni formlara adapte olmaya gayret etmek olmalıdır. Global çapta özellikle toprak, para ve deprem gibi doğal afetlerle alakalı durumlar son dakika haberi olarak karşımıza çıkabilir. Haftanın bir diğer önemli astrolojik göstergesi, güneşin Kova Burcuna geçecek olması. Böylece Satürn, Merkür ve Jüpiter üçlemesinin yanına bir de Güneş dahil oluyor. Bu vesileyle tüm Kova burçlarının doğum günlerini kutluyorum. Pre Kova çağına henüz girdiğimizi (21.12.2020) hatırlarsak bu transitle birlikte Kova arketipleri daha da vurgulanacak diyebilirim. Keşifler ve icatlar açısından harika zamanlarda olduğumuz da ayrı bir gerçek… Mutlu haftalar dilerim. *** Haftanın spotu: Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. (Heraklitos)
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2021 - Çarşamba

Bu hafta şok etkilere hazır mısınız?

[simple-author-box]

İlk yazımda sarsıcı gelişmeleri haber vermek nasip oldu. Haftanın en önemli astrolojik göstergesi Zodyak’ın asi çocuğu Uranüs ile aksiyon gezegeni Mars’ın Boğa burcunda kavuşum yapacak olması diyebilirim.

Bu kavuşum, toprak elementinde ve sabit nitelikteki bir burçta gerçekleşecek olduğundan somut ve güvendiğimiz sahalarda büyük değişimlere gebe olabiliriz. Sağlam ve yıkılmaz dediğimiz pek çok unsurun kökünden sarsılabileceğini söylemek yanlış olmaz. Astrolojide Boğa burcu, bünyesinde değişimlere çok kapalı olup; kalıplaşmış alışkanlıklarımızı temsil eder. Dolayısıyla bu enerji Uranüs’ün vereceği elektriksel şoklarla hayatımızda özellikle maddi ya da somut nitelik taşıyan tüm kalıplarımızı yıkıp; yeniden inşa edebilir.

Burada bizlere düşen ana görev değişime direnmeden yeni formlara adapte olmaya gayret etmek olmalıdır. Global çapta özellikle toprak, para ve deprem gibi doğal afetlerle alakalı durumlar son dakika haberi olarak karşımıza çıkabilir.

Haftanın bir diğer önemli astrolojik göstergesi, güneşin Kova Burcuna geçecek olması.

Böylece Satürn, Merkür ve Jüpiter üçlemesinin yanına bir de Güneş dahil oluyor. Bu vesileyle tüm Kova burçlarının doğum günlerini kutluyorum. Pre Kova çağına henüz girdiğimizi (21.12.2020) hatırlarsak bu transitle birlikte Kova arketipleri daha da vurgulanacak diyebilirim. Keşifler ve icatlar açısından harika zamanlarda olduğumuz da ayrı bir gerçek…

Mutlu haftalar dilerim.

***

Haftanın spotu: Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. (Heraklitos)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.