Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Boğa Burcu’nda Tam Ay Tutulması: DİKKAT! ZOR BİR DOLUNAY…

2022 yılının son tutulması 8 Kasım’da… Bu bir Ay tutulması… Sert bir enerji akışını içinde barındıran tutulma, Uranüs’yen… Dolayısıyla ani ve beklenmedik gelişmelerle şaşkına dönebileceğimizi belirtmeliyim. Ay tutulmaları dolunay fazlarında olur. Bu bağlamda yaşayacağımız dolunay’da hem bireysel hem de küresel ölçekte üstü kapatılan pek çok şeyin tüm çıplaklığıyla açığa çıkması muhtemel… An haritasında Kova burcunun yükselende oluşu ve Satürn’ün bu sahada güçlü bir şekilde konuşlanıp, dolunaya T-kare açı kalıbı ile bağlanması bir blokaj frekansı vermekte. Özetle külli irade, ilahi adalet ve karma yasaları önem kazanıyor. Birçok şey yolunda gidemeyebilir ve zorlanabiliriz. Çok olumsuz şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak istemem. (Detaylı bir öngörü yazısı yazmak bu yüzden istemedim.) Ama hepimiz her şeye hazırlıklı olmalıyız diye düşünüyorum. Tutulma etkilerinin 6 ay kadar sürdüğünü düşünürsek, şimdiden kopyasını vermiş olayım 2022’nin kapanışı ve 2023 astrolojik açıdan gerçekten zor gibi duruyor. Hakkımızda hayırlısı diyelim. BOĞA’DA TAM AY TUTULMASI VE BURÇLAR Koç ve Yükselen Koç Maddi temalarda önemli finaller yaşama olasılığınız yüksek… Boğa ve Yükselen Boğa İkili ilişkiler açısından büyük değişimler yaşanabilir. Sağlığa dikkat! İkizler ve Yükselen İkizler Ruhsal farkındalığınızın artmasıyla büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yengeç ve Yükselen Yengeç Sosyal camianız üzerinden ve maddi konularda şaşırtıcı gelişmeler var. Aslan ve Yükselen Aslan İş ve kariyer hayatınızda, sosyal statünüzde sürpriz gelişmeler olası… Başak ve Yükselen Başak Hayata bakış açınızı resetlemeye çalışan bir tutulma… Terazi ve Yükselen Terazi Maddi konularda önemli dönüşümler kapıda… Akrep ve Yükselen Akrep Ortaklı unsurlarda şok edici gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Yay ve Yükselen Yay Sağlık koşullarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Oğlak ve Yükselen Oğlak Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor. Kova ve Yükselen Kova Ailevi konularda radikal değişimler oluşabilir. Balık ve Yükselen Balık İletişimsel mevzular sıra dışı… Şok edici haberler alabilirsiniz. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 03 Kasım 2022 - Perşembe

Boğa Burcu’nda Tam Ay Tutulması: DİKKAT! ZOR BİR DOLUNAY…

2022 yılının son tutulması 8 Kasım’da… Bu bir Ay tutulması… Sert bir enerji akışını içinde barındıran tutulma, Uranüs’yen… Dolayısıyla ani ve beklenmedik gelişmelerle şaşkına dönebileceğimizi belirtmeliyim. Ay tutulmaları dolunay fazlarında olur. Bu bağlamda yaşayacağımız dolunay’da hem bireysel hem de küresel ölçekte üstü kapatılan pek çok şeyin tüm çıplaklığıyla açığa çıkması muhtemel… An haritasında Kova burcunun yükselende oluşu ve Satürn’ün bu sahada güçlü bir şekilde konuşlanıp, dolunaya T-kare açı kalıbı ile bağlanması bir blokaj frekansı vermekte. Özetle külli irade, ilahi adalet ve karma yasaları önem kazanıyor. Birçok şey yolunda gidemeyebilir ve zorlanabiliriz. Çok olumsuz şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak istemem. (Detaylı bir öngörü yazısı yazmak bu yüzden istemedim.) Ama hepimiz her şeye hazırlıklı olmalıyız diye düşünüyorum. Tutulma etkilerinin 6 ay kadar sürdüğünü düşünürsek, şimdiden kopyasını vermiş olayım 2022’nin kapanışı ve 2023 astrolojik açıdan gerçekten zor gibi duruyor. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

BOĞA’DA TAM AY TUTULMASI VE BURÇLAR

Koç ve Yükselen Koç Maddi temalarda önemli finaller yaşama olasılığınız yüksek…

Boğa ve Yükselen Boğa İkili ilişkiler açısından büyük değişimler yaşanabilir. Sağlığa dikkat!

İkizler ve Yükselen İkizler Ruhsal farkındalığınızın artmasıyla büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Sosyal camianız üzerinden ve maddi konularda şaşırtıcı gelişmeler var.

Aslan ve Yükselen Aslan İş ve kariyer hayatınızda, sosyal statünüzde sürpriz gelişmeler olası…

Başak ve Yükselen Başak Hayata bakış açınızı resetlemeye çalışan bir tutulma…

Terazi ve Yükselen Terazi Maddi konularda önemli dönüşümler kapıda…

Akrep ve Yükselen Akrep Ortaklı unsurlarda şok edici gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay Sağlık koşullarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor.

Kova ve Yükselen Kova Ailevi konularda radikal değişimler oluşabilir.

Balık ve Yükselen Balık İletişimsel mevzular sıra dışı… Şok edici haberler alabilirsiniz.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.