Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

ASLAN BURCU’NDA YENİAY: Şanslı başlangıçlar; isyankar durumlar

28 Temmuz 2022’de beş derece Aslan burcunda bir yeniay yaşanacak. An haritasını incelediğimde yeniay’ın Jüpiter’den olumlu bir destek aldığı dikkatimden kaçmıyor. Bu durum pek tabii ki şanslı etkiler altında olabileceğimizi işaret etmekte. Çünkü Jüpiter’in olumlu açıları genellikle sempatik bir titreşim oluşturur. On beş günlük süre boyunca attığımız adımlarda sistem tarafından desteklenebileceğimizi söyleyebilirim. Güçlü ve otoriter kişiler üzerinden güzel genişleme fırsatları yakalayabiliriz. FAKAT, an haritasında öyle bir gösterge var ki tüm bu pozitif etkileri zora sokabilir. 2 Ağustos 2022’de kesinleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumundan bahsediyorum. Boğa burcunda gerçekleşen bu kavuşum bilhassa maddi temalarda patlayıcı ve zorlayıcı bir formda olabileceğimizi gösterebilir. Yani küresel ölçekte maddi unsurlar bağlamında(gıda, toprak, para vb. gibi…) isyankar çıkışlar öne çıkabilir. Hatta yangın, patlama ve doğal afetler açısından da kritik bir kavuşum… Yeniay an haritasının bir başka önemli etkisi, Merkür ve Uranüs arasındaki kare… Açı, elektrik yüklü haberlerin oluşmasını sağlayabilir. Şok edici gündemler ve gelişmelere kendimizi hazırlamakta fayda görüyorum. Yeniay’ın tesirlerini en fazla hissedecek olan burçlar; Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları olacak. Özellikle bu burçların ilk haftasında doğanlar daha büyük gelişmeler yaşayabilirler. Ancak hepimizin doğum haritalarında Aslan burcunun yer aldığı bir astrolojik saha var. Dolayısıyla diğer burçlar da doğum haritalarının vaat ettiği ölçülerde önemli olaylar yaşayabilirler. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2022 - Perşembe

ASLAN BURCU’NDA YENİAY: Şanslı başlangıçlar; isyankar durumlar

28 Temmuz 2022’de beş derece Aslan burcunda bir yeniay yaşanacak. An haritasını incelediğimde yeniay’ın Jüpiter’den olumlu bir destek aldığı dikkatimden kaçmıyor. Bu durum pek tabii ki şanslı etkiler altında olabileceğimizi işaret etmekte. Çünkü Jüpiter’in olumlu açıları genellikle sempatik bir titreşim oluşturur. On beş günlük süre boyunca attığımız adımlarda sistem tarafından desteklenebileceğimizi söyleyebilirim. Güçlü ve otoriter kişiler üzerinden güzel genişleme fırsatları yakalayabiliriz.

FAKAT, an haritasında öyle bir gösterge var ki tüm bu pozitif etkileri zora sokabilir. 2 Ağustos 2022’de kesinleşecek olan Mars-Uranüs kavuşumundan bahsediyorum. Boğa burcunda gerçekleşen bu kavuşum bilhassa maddi temalarda patlayıcı ve zorlayıcı bir formda olabileceğimizi gösterebilir. Yani küresel ölçekte maddi unsurlar bağlamında(gıda, toprak, para vb. gibi…) isyankar çıkışlar öne çıkabilir. Hatta yangın, patlama ve doğal afetler açısından da kritik bir kavuşum…

Yeniay an haritasının bir başka önemli etkisi, Merkür ve Uranüs arasındaki kare… Açı, elektrik yüklü haberlerin oluşmasını sağlayabilir. Şok edici gündemler ve gelişmelere kendimizi hazırlamakta fayda görüyorum.

Yeniay’ın tesirlerini en fazla hissedecek olan burçlar; Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları olacak. Özellikle bu burçların ilk haftasında doğanlar daha büyük gelişmeler yaşayabilirler. Ancak hepimizin doğum haritalarında Aslan burcunun yer aldığı bir astrolojik saha var. Dolayısıyla diğer burçlar da doğum haritalarının vaat ettiği ölçülerde önemli olaylar yaşayabilirler.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.