Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Aşk ve parada sarsıcı gündemler

[simple-author-box] İleriye dönük ilişkilerin temelleri mi atılıyor? Parasal konularda temkinli olma zamanı mı? Haftanın genel etkilerine baktığımızda aşk ve paranın gezegeni Venüs’ün, Satürn ve Uranüs ile olan kontakları oldukça çarpıcı etkiler veriyor. Disiplin ve düzenden sorumlu Satürn’ün Venüs ile kavuşumu aşk ve parada uzun soluklu ya da ileriye dönük adımların artabileceğini göstermekte. Lakin aniliklerden sorumlu olan Uranüs’ün Venüs ile olan kare açısı bu sağlamcı bakış açılarına bir elektrik şoku yapabilir. Dolayısıyla bu temalarda oldukça inişli ve çıkışlı dönemlerde olduğumuzu belirtmek isterim. Kalbi boş olanlar açısından belki de yeni bir aşk habercisi olan bu enerjiler; bazı mevcut ilişkileri de testten geçirecek gibi… Hafta, ani ayrılıklar, boşanmalar, küsmeler, barışmalar ya da tanışmalar gibi temaları içinde barındırıyor diyebilirim. Özellikle bu yorumlar Kova, Boğa, Aslan ve Akrep burçları için biraz daha aktif olacak gibi… “Yorma kendini bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.” (Charles Bukowski) Para ile ilgili alanlarda büyük risk almamak gereken süreçlerdeyiz. Bu açıdan, sağlamcı olmanın ve maddi güvenliğimizi korumaya çabalamanın önemi oldukça büyük… Merkür’ün retro harekette olduğu bu süreçte aşk ve ilişkilerde hatta parasal konularda geçmiş ile bağlantılar daha fazla olacaktır. Aynı zamanda sert açıların aktif olacağı dönemlerde iletişimde yanlış anlaşılmalara da çok açık olabiliriz. Sakarlıklara, kazalara ve sakatlıklara dikkat! Özellikle 4 Şubat ile 10 Şubat 2021 tarihleri arasında zaman zaman sert açılar yapacak olan retro Merkür’ün bu tip etkiler yaratabileceğinin farkında olmamız da gerekiyor. Bu bağlamda acelecilikten uzak kalarak belki biraz daha sakin ve güvenli adımlar atmaya gayret etmekte fayda görüyorum. Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2021 - Çarşamba

Aşk ve parada sarsıcı gündemler

[simple-author-box]

İleriye dönük ilişkilerin temelleri mi atılıyor? Parasal konularda temkinli olma zamanı mı?

Haftanın genel etkilerine baktığımızda aşk ve paranın gezegeni Venüs’ün, Satürn ve Uranüs ile olan kontakları oldukça çarpıcı etkiler veriyor. Disiplin ve düzenden sorumlu Satürn’ün Venüs ile kavuşumu aşk ve parada uzun soluklu ya da ileriye dönük adımların artabileceğini göstermekte. Lakin aniliklerden sorumlu olan Uranüs’ün Venüs ile olan kare açısı bu sağlamcı bakış açılarına bir elektrik şoku yapabilir. Dolayısıyla bu temalarda oldukça inişli ve çıkışlı dönemlerde olduğumuzu belirtmek isterim.

Kalbi boş olanlar açısından belki de yeni bir aşk habercisi olan bu enerjiler; bazı mevcut ilişkileri de testten geçirecek gibi… Hafta, ani ayrılıklar, boşanmalar, küsmeler, barışmalar ya da tanışmalar gibi temaları içinde barındırıyor diyebilirim. Özellikle bu yorumlar Kova, Boğa, Aslan ve Akrep burçları için biraz daha aktif olacak gibi…

“Yorma kendini bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.”

(Charles Bukowski)

Para ile ilgili alanlarda büyük risk almamak gereken süreçlerdeyiz. Bu açıdan, sağlamcı olmanın ve maddi güvenliğimizi korumaya çabalamanın önemi oldukça büyük…

Merkür’ün retro harekette olduğu bu süreçte aşk ve ilişkilerde hatta parasal konularda geçmiş ile bağlantılar daha fazla olacaktır. Aynı zamanda sert açıların aktif olacağı dönemlerde iletişimde yanlış anlaşılmalara da çok açık olabiliriz.

Sakarlıklara, kazalara ve sakatlıklara dikkat!

Özellikle 4 Şubat ile 10 Şubat 2021 tarihleri arasında zaman zaman sert açılar yapacak olan retro Merkür’ün bu tip etkiler yaratabileceğinin farkında olmamız da gerekiyor. Bu bağlamda acelecilikten uzak kalarak belki biraz daha sakin ve güvenli adımlar atmaya gayret etmekte fayda görüyorum.

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.