Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

AKREP’TE TUTULUYORUZ! Parçalı Güneş Tutulması Genel Değerlendirme:

ASTROLOJİK TEKNİK DETAY: 25 Ekim 2022'de Ankara saatiyle 13:50'de Güney Ay Düğümü yönlü ve Venüs kavuşumlu,  2 derece Akrep burcu'nda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Tutulma haritanın 9.  evinde. . . Tutulmanın burç yöneticisi Mars,  İkizler'de ve Neptün'le kare açıda. . . Yükselen anaretik derecelerde ve ASC, Plüton'la kavuşumda. . . Mars deklinasyon’da. . . Tutulma Jüpiter'den 150 derecelik açı alıyor.  Haritada su elementi baskınlığı dikkat çekici. . . Buna mukabil ateş eksikliği söz konusu. . . An haritasında 1/7 aksında kıstırılmış burçlar var. ASC yöneticisi Satürn 1. evde ve Uranüs'le karede. . . IC-Uranüs kavuşumu göze çarpanlar arasında. . . Güneş tutulması 124.  Saros ailesine mensup. . . Peki tüm bu teknik detayların anlamı nedir? Öncelikle Güneş tutulmalarının bir yeniay olduğunu hatırlatmalıyım. Her yeniay enerjisi gibi başlatma veya tohum atma potansiyeli veriyor. Lakin bu tutulma Akrep'te olacağı için,  içinde mücadele, kriz ve manipülasyon enerjisini fazlaca taşıyor. Yanı sıra ölüm ve ölüm ötesi mevzularla bağlantı kuruyor. Bu bakımdan şartların çok da akışkan olamayacağı gerçeğini unutmamalıyız. Tutulma,  parçalı dediğimiz formlarda. . . Dünyada nerelerde gözlenecek? Avrupa, Kuzey ve Kuzeydoğu Afrika, BatıAsya, Ortadoğu. . . Türkiye’de de tutulmayı gözlemleyeceğiz. Aynı serideki tutulmayı 14 Ekim 2004'te yaşadık. Yani 2004 ve 2005 yıllarında neler yaşadıysak benzer olayları hayatlarımızda yaşama ihtimalimiz var. (Pek tabii ki tıpatıp aynısını yaşamamız mümkün değildir. ) Akrep burcu arketiplerinin tutulma üzerinden fazlaca yansıma yapacağı bir süreçteyiz. Tutulmaların etkileri ortalama 6 ay ila 1 yıl arasında tesir yapar. (Azami etkiyi Ekim ve Kasım 2022 döneminde alacağız. )Venüs'yen bir tutulma olması nedeniyle aşk, ilişkiler, para ve sanatla bağlantılı konular hayatımızda öne çıkacaktır. Saydığım temalarda işler pek de akışkan olmayacak gibi. . . TC natal haritamızın Güneş'inin üstünde gerçekleşen bir tutulma. . . Dolayısıyla liderler ve devlet adamları, sanatçılar ve ünlü kişiler çok etki alacaklar. Fakat her şekilde Türkiye’nin her konuda çok etki alacağını düşünebiliriz. Zira tutulma öz burcumuz üzerinden(Akrep)gerçekleşiyor. KÜRESEL ÖLÇEKTE TUTULMA GÜNDEMLERİ: -Göçmen sorunları -Seyahatlerle alakalı mevzular ve ulaşım hatları -Uluslararası meseleler -Para piyasaları ve borsa -Sanatçılar -Savaş ve savaşla bağlantılı unsurlar -Doğal afetler -Üniversiteler, akademisyenler, din adamları ve gazeteciler -İstihbarat birimleri -Salgın ve salgına bağlı her tür konu -Eğlence sektörü vb. HANGİ BURÇLAR DAHA ÇOK ETKİ ALIYOR? Akrep, Boğa, Kova, Aslanburçlarının ilk haftasında doğanlar ile Oğlak burçlarının son haftasında doğanlar daha fazla etki alacaklar. Fakat hepimiz doğum haritamızın vaad ettiği ölçülerde artı-eksi manada tesirler alacağız. Gelişen her şeyin yüksek hayrımıza olması dileğiyle… Mutlu günler diliyorum.
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2022 - Çarşamba

AKREP’TE TUTULUYORUZ! Parçalı Güneş Tutulması Genel Değerlendirme:

ASTROLOJİK TEKNİK DETAY: 25 Ekim 2022'de Ankara saatiyle 13:50'de Güney Ay Düğümü yönlü ve Venüs kavuşumlu,  2 derece Akrep burcu'nda bir Güneş tutulması yaşayacağız. Tutulma haritanın 9.  evinde. . . Tutulmanın burç yöneticisi Mars,  İkizler'de ve Neptün'le kare açıda. . . Yükselen anaretik derecelerde ve ASC, Plüton'la kavuşumda. . . Mars deklinasyon’da. . . Tutulma Jüpiter'den 150 derecelik açı alıyor.  Haritada su elementi baskınlığı dikkat çekici. . . Buna mukabil ateş eksikliği söz konusu. . . An haritasında 1/7 aksında kıstırılmış burçlar var. ASC yöneticisi Satürn 1. evde ve Uranüs'le karede. . . IC-Uranüs kavuşumu göze çarpanlar arasında. . . Güneş tutulması 124.  Saros ailesine mensup. . .

Peki tüm bu teknik detayların anlamı nedir?

Öncelikle Güneş tutulmalarının bir yeniay olduğunu hatırlatmalıyım. Her yeniay enerjisi gibi başlatma veya tohum atma potansiyeli veriyor. Lakin bu tutulma Akrep'te olacağı için,  içinde mücadele, kriz ve manipülasyon enerjisini fazlaca taşıyor. Yanı sıra ölüm ve ölüm ötesi mevzularla bağlantı kuruyor. Bu bakımdan şartların çok da akışkan olamayacağı gerçeğini unutmamalıyız.

Tutulma,  parçalı dediğimiz formlarda. . . Dünyada nerelerde gözlenecek? Avrupa, Kuzey ve Kuzeydoğu Afrika, BatıAsya, Ortadoğu. . . Türkiye’de de tutulmayı gözlemleyeceğiz. Aynı serideki tutulmayı 14 Ekim 2004'te yaşadık. Yani 2004 ve 2005 yıllarında neler yaşadıysak benzer olayları hayatlarımızda yaşama ihtimalimiz var. (Pek tabii ki tıpatıp aynısını yaşamamız mümkün değildir. )

Akrep burcu arketiplerinin tutulma üzerinden fazlaca yansıma yapacağı bir süreçteyiz. Tutulmaların etkileri ortalama 6 ay ila 1 yıl arasında tesir yapar. (Azami etkiyi Ekim ve Kasım 2022 döneminde alacağız. )Venüs'yen bir tutulma olması nedeniyle aşk, ilişkiler, para ve sanatla bağlantılı konular hayatımızda öne çıkacaktır. Saydığım temalarda işler pek de akışkan olmayacak gibi. . . TC natal haritamızın Güneş'inin üstünde gerçekleşen bir tutulma. . . Dolayısıyla liderler ve devlet adamları, sanatçılar ve ünlü kişiler çok etki alacaklar. Fakat her şekilde Türkiye’nin her konuda çok etki alacağını düşünebiliriz. Zira tutulma öz burcumuz üzerinden(Akrep)gerçekleşiyor.

KÜRESEL ÖLÇEKTE TUTULMA GÜNDEMLERİ:

-Göçmen sorunları

-Seyahatlerle alakalı mevzular ve ulaşım hatları

-Uluslararası meseleler

-Para piyasaları ve borsa

-Sanatçılar

-Savaş ve savaşla bağlantılı unsurlar

-Doğal afetler

-Üniversiteler, akademisyenler, din adamları ve gazeteciler

-İstihbarat birimleri

-Salgın ve salgına bağlı her tür konu

-Eğlence sektörü vb.

HANGİ BURÇLAR DAHA ÇOK ETKİ ALIYOR?

Akrep, Boğa, Kova, Aslanburçlarının ilk haftasında doğanlar ile Oğlak burçlarının son haftasında doğanlar daha fazla etki alacaklar. Fakat hepimiz doğum haritamızın vaad ettiği ölçülerde artı-eksi manada tesirler alacağız.

Gelişen her şeyin yüksek hayrımıza olması dileğiyle…

Mutlu günler diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.