Buket Nizamoğlu
Köşe Yazarı
Buket Nizamoğlu
 

Yaz Aylarına Astrolojik Bakış

Yaz aylarında pek çok astrolojik gösterge var tabii ki… Bu astrolojik göstergelerin içinde yaza damgasını vuracak önemli bir transitimiz var. Özellikle bu kısma yoğunlaşmak istiyorum. Etkisi 5 Haziran itibariyle başladı ve 9 Ekim’e kadar da devam edecek. Sevimli gezegen Venüs, verdiğim tarih aralığında Aslan burcu’nda olacak. Normal şartlarda Venüs bir burçta bu kadar uzun süre kalmaz aslında… Bu durumun nedeni 22 Temmuz-5 Eylül tarihleri arasında Venüs’ün aynı burçta Retro yapacak olması diyebiliriz. Peki transitin hayatımıza yansımaları neler olabilir? Tabii ki öncelikle sembolikleri incelemek gerekir. Venüs aşk, para ve sanatla bağlantılı bir gezegen… Aslan burcu ise ateş elementine mensup bir burç… Bu bağlamda transitin aşk, para ve sanatta hareketli bir akış yaratacağını söyleyebilirim. Özel hayatlarda libido artar, saman alevi yaz aşklarına eğilim vurgulanır. Yani temeli sağlam olan ilişkilerin tohumlarını atmakta biraz zorlanabiliriz. Sanata eğilimin tetiklendiği, yaratıcılığın zirve yaptığı zamanlar… Keyif ve konfor ihtiyaçlarımızın artışı maddi temalarda savurgan bir enerji verecektir. Harcamalarımızda dikkatli olmak gereken dönemlere girmiş bulunmaktayız. Para piyasaları ve borsanın türbülansı fazla olur. Altın ve her tür metallerle alakalı gündemlerin çoğaldığı bir yaz… Bana kalırsa bu yaz altın’ın altın çağını yaşayabiliriz. Çünkü Aslan burcu direkt olarak altınla ilişkili... Hem para piyasalarında hem de altında genel trendin çıkış yönlü olacağını düşünsem de Venüs’ün Retro yapacağı süreç altın ve parada baskı yaratabilir. (Bu yaptığım tahmin bir yatırım tavsiyesi değildir.) Maddi koşullarda dalgalanmaların fazla olacağı bir yaz olması itibariyle kısa vadede yatırım araçlarından güzel bir performans yakalanamaz. Bana kalırsa geçirdiğimiz ekonomik koşulları da dikkate alırsak yatırımlarda orta-uzun vadeli planlamalar yapılması daha doğru… Riskin riski alınmamalı. Estetik operasyonlar, evlenme kararları ve evlenme, önemli maddi yatırımlar Venüs Retro dönemine denk getirilmemeli. Zira bir gezegenin geri gittiği zamanlarda gezegenin sembolize ettiği sahalarda bir gerilim oluşur, istediğimiz verimi alamayız. Mutlu günler dilerim.
Ekleme Tarihi: 13 Haziran 2023 - Salı

Yaz Aylarına Astrolojik Bakış

Yaz aylarında pek çok astrolojik gösterge var tabii ki…

Bu astrolojik göstergelerin içinde yaza damgasını vuracak önemli bir transitimiz var. Özellikle bu kısma yoğunlaşmak istiyorum. Etkisi 5 Haziran itibariyle başladı ve 9 Ekim’e kadar da devam edecek. Sevimli gezegen Venüs, verdiğim tarih aralığında Aslan burcu’nda olacak. Normal şartlarda Venüs bir burçta bu kadar uzun süre kalmaz aslında… Bu durumun nedeni 22 Temmuz-5 Eylül tarihleri arasında Venüs’ün aynı burçta Retro yapacak olması diyebiliriz.

Peki transitin hayatımıza yansımaları neler olabilir?

Tabii ki öncelikle sembolikleri incelemek gerekir. Venüs aşk, para ve sanatla bağlantılı bir gezegen… Aslan burcu ise ateş elementine mensup bir burç… Bu bağlamda transitin aşk, para ve sanatta hareketli bir akış yaratacağını söyleyebilirim.

Özel hayatlarda libido artar, saman alevi yaz aşklarına eğilim vurgulanır. Yani temeli sağlam olan ilişkilerin tohumlarını atmakta biraz zorlanabiliriz. Sanata eğilimin tetiklendiği, yaratıcılığın zirve yaptığı zamanlar… Keyif ve konfor ihtiyaçlarımızın artışı maddi temalarda savurgan bir enerji verecektir. Harcamalarımızda dikkatli olmak gereken dönemlere girmiş bulunmaktayız. Para piyasaları ve borsanın türbülansı fazla olur. Altın ve her tür metallerle alakalı gündemlerin çoğaldığı bir yaz… Bana kalırsa bu yaz altın’ın altın çağını yaşayabiliriz. Çünkü Aslan burcu direkt olarak altınla ilişkili... Hem para piyasalarında hem de altında genel trendin çıkış yönlü olacağını düşünsem de Venüs’ün Retro yapacağı süreç altın ve parada baskı yaratabilir. (Bu yaptığım tahmin bir yatırım tavsiyesi değildir.) Maddi koşullarda dalgalanmaların fazla olacağı bir yaz olması itibariyle kısa vadede yatırım araçlarından güzel bir performans yakalanamaz. Bana kalırsa geçirdiğimiz ekonomik koşulları da dikkate alırsak yatırımlarda orta-uzun vadeli planlamalar yapılması daha doğru… Riskin riski alınmamalı. Estetik operasyonlar, evlenme kararları ve evlenme, önemli maddi yatırımlar Venüs Retro dönemine denk getirilmemeli. Zira bir gezegenin geri gittiği zamanlarda gezegenin sembolize ettiği sahalarda bir gerilim oluşur, istediğimiz verimi alamayız.

Mutlu günler dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.