Pursaklar Yenilenen Parklarla Nefes Alıyor

Yerel 11.08.2023 - 13:27, Güncelleme: 11.08.2023 - 13:27
 

Pursaklar Yenilenen Parklarla Nefes Alıyor

Prestij değeri yüksek parkları tek tek hayata geçirerek ilçe halkına yeni nefes alanları kazandıran Pursaklar Belediyesi, Saray Karyağdı Mahallesindeki parkın yenileme çalışmalarına devam ediyor.
İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştirenPursaklar Belediyesi, ilçe sakinlerinin çocukları ile birlikte huzurlu vakit geçirebilmeleri için Karyağdı Mahallesindekideforme olan parkı sıfırdan yenileme çalışmalarına devam ediyor. İlçenin her noktasında, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışma yürüttüklerini belirtenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sıcak yaz günlerinde hemşehrilerimizinferah ortamlarda nefes alabilmeleri için ihtiyaç dâhilinde ilçemizde, deforme olan parkları yeniliyoruz. Bir yandan büyük önem verdiğimiz yeşil alanlarımızı çoğaltırken, bir yandan da çocuklarımızın neşe içerisinde çeşitli oyunlar oynayacakları parklaryapıyoruz. Saray Karyağdı bölgesine yaptığımız parkın içinde yürüyüş yolu, çocuk oyun grubu, açık alan spor aletleri, kamelyalar ve yeşil alan çalışmamız devam ediyor. İlerleyen günlerde parkımız yeşillenmeye başlayınca gözlere ve gönüllere daha çok hitap edecek’’ dedi. Devam eden çalışmaları yakından takip edip, çalışma arkadaşlarına yardım eden Başkan Ertuğrul Çetin, en kısa süre içerisinde nihayete erdirerek,sıfırdan yenilenen parkı hizmete açacaklarını ifade etti.
Prestij değeri yüksek parkları tek tek hayata geçirerek ilçe halkına yeni nefes alanları kazandıran Pursaklar Belediyesi, Saray Karyağdı Mahallesindeki parkın yenileme çalışmalarına devam ediyor.

İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, ilçe sakinlerinin çocukları ile birlikte huzurlu vakit geçirebilmeleri için Karyağdı Mahallesindekideforme olan parkı sıfırdan yenileme çalışmalarına devam ediyor.

İlçenin her noktasında, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışma yürüttüklerini belirtenBelediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sıcak yaz günlerinde hemşehrilerimizinferah ortamlarda nefes alabilmeleri için ihtiyaç dâhilinde ilçemizde, deforme olan parkları yeniliyoruz. Bir yandan büyük önem verdiğimiz yeşil alanlarımızı çoğaltırken, bir yandan da çocuklarımızın neşe içerisinde çeşitli oyunlar oynayacakları parklaryapıyoruz. Saray Karyağdı bölgesine yaptığımız parkın içinde yürüyüş yolu, çocuk oyun grubu, açık alan spor aletleri, kamelyalar ve yeşil alan çalışmamız devam ediyor. İlerleyen günlerde parkımız yeşillenmeye başlayınca gözlere ve gönüllere daha çok hitap edecek’’ dedi.

Devam eden çalışmaları yakından takip edip, çalışma arkadaşlarına yardım eden Başkan Ertuğrul Çetin, en kısa süre içerisinde nihayete erdirerek,sıfırdan yenilenen parkı hizmete açacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.