Ankara fırtına ve yağışa teslim... Ankara'da ağaçlar da devrildi

Ankara 17.05.2023 - 18:16, Güncelleme: 17.05.2023 - 18:16
 

Ankara fırtına ve yağışa teslim... Ankara'da ağaçlar da devrildi

Ankara'da şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtınada bazı binaların çatıları ve cami minareleri uçarken, kentin pek çok yerinde ağaçlar da devrildi...
Başkentin genelinde devam eden sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Ankara'da batı ve kuzeybatı yönlerden esen kuvvetli rüzgar nedeniyle kentte toz bulutu meydana geldi. Ankara'nın merkez ilçeleri ile kuzey ve batı ilçelerinde başlayan yerel kuvvetli sağanak da yaşamı olumsuz etkiliyor. Eryaman'da bazı binaların çatısı uçtu, Selanik Caddesi'nde ağaçlar devrildi. Yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle trafikte aksama meydana geldi, özellikle kavşaklarda yoğun su birikintileri oluştu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak konusunda sarı kodlu uyarıda bulunmuştu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ekiplerin teyakkuzda olduğunu ve acil durumlarda Başkent 153 hattından destek istenebileceğini açıkladı.
Ankara'da şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtınada bazı binaların çatıları ve cami minareleri uçarken, kentin pek çok yerinde ağaçlar da devrildi...

Başkentin genelinde devam eden sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor.

Ankara'da batı ve kuzeybatı yönlerden esen kuvvetli rüzgar nedeniyle kentte toz bulutu meydana geldi.

Ankara'nın merkez ilçeleri ile kuzey ve batı ilçelerinde başlayan yerel kuvvetli sağanak da yaşamı olumsuz etkiliyor. Eryaman'da bazı binaların çatısı uçtu, Selanik Caddesi'nde ağaçlar devrildi.

Yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle trafikte aksama meydana geldi, özellikle kavşaklarda yoğun su birikintileri oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak konusunda sarı kodlu uyarıda bulunmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ekiplerin teyakkuzda olduğunu ve acil durumlarda Başkent 153 hattından destek istenebileceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.