Sincan'da çocuklar hayallere dokunuyor

Ankara 05.05.2023 - 12:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 12:41
 

Sincan'da çocuklar hayallere dokunuyor

Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri, her hafta birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyet programlarıyla anneler ve çocukların vazgeçilmezi oldu. Bu hafta bir yandan hayvanları öğrenen çocuklar bir yandan da anneleriyle birlikte boyama ve kesme etkinliği yaptı. Çocuklar hem öğrendi hem eğlendi.
Sincanlı anne ve çocuklardan büyük ilgi gören Anne Çocuk Oyun Evleri bu hafta da dolu dolu bir programla anne ve çocukların kaliteli zaman geçirmesini sağladı. Çocukların çok sevdiği boyama, kesme ve yapıştırma gibi ince motor becerilerini geliştiren faaliyetlerde kirpi, tırtıl ve balık vardı. Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evi’nde çocuklar anneleriyle birlikte eğlenceli tırtıllar yaptılar. Yaptıkları tırtılları boyayan çocuklar aynı zamanda tırtıllarla ilgili sohbet de etti. Yenikent Anne Çocuk Oyun Evinde ise önce Kırmızı Balık şarkısını öğrenen çocuklar, ardından boyama ve kesme çalışmasında 3 boyutlu balık etkinliği gerçekleştirdi. Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde de günün konusu kirpilerdi… Boyama ve kesme etkinliği yaparak kirpiler hakkında sohbet eden çocuklar boyadıkları kağıttan kirpilerle poz vermeyi ihmal etmedi. Temelli Anne Çocuk Oyun Evi’nde ise uçan evle çocuklar hayallerine dokundu. Parmak boyası ile uçan evleri boyayan çocuklar anneleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirdi. Sincan Anne Çocuk Oyun Evlerinde haftanın 6 günü, rutin programların yanında değerler eğitimi ve çocukların motor becerilerini geliştiren oyunlar oynanıyor. Sincan Belediyesi web sitesi https://www.sincan.bel.tr/  ve sosyal medya hesaplarından haftalık programları takip edebilirsiniz.
Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri, her hafta birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyet programlarıyla anneler ve çocukların vazgeçilmezi oldu. Bu hafta bir yandan hayvanları öğrenen çocuklar bir yandan da anneleriyle birlikte boyama ve kesme etkinliği yaptı. Çocuklar hem öğrendi hem eğlendi.

Sincanlı anne ve çocuklardan büyük ilgi gören Anne Çocuk Oyun Evleri bu hafta da dolu dolu bir programla anne ve çocukların kaliteli zaman geçirmesini sağladı. Çocukların çok sevdiği boyama, kesme ve yapıştırma gibi ince motor becerilerini geliştiren faaliyetlerde kirpi, tırtıl ve balık vardı.

Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evi’nde çocuklar anneleriyle birlikte eğlenceli tırtıllar yaptılar. Yaptıkları tırtılları boyayan çocuklar aynı zamanda tırtıllarla ilgili sohbet de etti.

Yenikent Anne Çocuk Oyun Evinde ise önce Kırmızı Balık şarkısını öğrenen çocuklar, ardından boyama ve kesme çalışmasında 3 boyutlu balık etkinliği gerçekleştirdi.

Evliya Çelebi Anne Çocuk Oyun Evi’nde de günün konusu kirpilerdi… Boyama ve kesme etkinliği yaparak kirpiler hakkında sohbet eden çocuklar boyadıkları kağıttan kirpilerle poz vermeyi ihmal etmedi.

Temelli Anne Çocuk Oyun Evi’nde ise uçan evle çocuklar hayallerine dokundu. Parmak boyası ile uçan evleri boyayan çocuklar anneleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

Sincan Anne Çocuk Oyun Evlerinde haftanın 6 günü, rutin programların yanında değerler eğitimi ve çocukların motor becerilerini geliştiren oyunlar oynanıyor. Sincan Belediyesi web sitesi https://www.sincan.bel.tr/  ve sosyal medya hesaplarından haftalık programları takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.