Ankara Emlakçılar Odası'ndan deprem seferberliği

Yerel 10.02.2023 - 11:41, Güncelleme: 10.02.2023 - 11:41
 

Ankara Emlakçılar Odası'ndan deprem seferberliği

Depremzedeler için seferber olan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, Ankara'da ev kiralamak ya da satın almak isteyen depremzedelerden hizmet-komisyon ücreti almama kararı aldıklarını belirterek, ev sahiplerinden de fırsatçılık yapmamalarını istedi.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, Kahramanmaraş merkezli  yaşanan depremlerin ardından seferber oldu. Oda Başkanı Hakan Akçam, "Deprem haberini alır almaz her türlü desteği bölgedeki depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmak için oda olarak üyelerimizle birlikte seferber olduk. Bir nebze de olsa yaralara merhem olmak istedik. Valilik koordinasyonunda 2 adet tır ve 2 adet minibüsle depremden etkilenen şehirlerimize acil  gıda ve giyecek malzemelerimizi, 25 adet odun sobası ve yakacak odun gönderdik. Ayrıca, Ankara'ya gelen depremzedelere konaklama hizmet vermek üzere 100 adet konut, 15 oda da otel konaklamasını ücretsiz sağladık. Yine 50 depremzede aileye konaklama imkanı sağdık. Oda olarak depremzedelerimizin yanındayız. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın bize inşallah." ifadelerini kullandı. ODA BAŞKANI AKÇAM'DAN FIRSATÇILARA UYARI Oda Başkanı Akçam, "Ankara emlak danışmanları olarak depremzede vatandaşlarımızdan, Ankara'da ev kiralamak ya da satın almak isteyenlerden hizmet-komisyon ücreti almama kararı aldık. Daire sahiplerinden de duyarlı olmalarını bekliyoruz. Fırsatçılık yapıp daire kira ve satış fiyatlarını yükseltmesinler. Gerek emlak danışmanlarımız gerekse daire sahiplerinden fırsatçılık yapanlar olursa onlarla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacağız." dedi. 
Depremzedeler için seferber olan Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, Ankara'da ev kiralamak ya da satın almak isteyen depremzedelerden hizmet-komisyon ücreti almama kararı aldıklarını belirterek, ev sahiplerinden de fırsatçılık yapmamalarını istedi.

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası, Kahramanmaraş merkezli  yaşanan depremlerin ardından seferber oldu. Oda Başkanı Hakan Akçam, " Deprem haberini alır almaz her türlü desteği bölgedeki depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmak için oda olarak üyelerimizle birlikte seferber olduk. Bir nebze de olsa yaralara merhem olmak istedik. Valilik koordinasyonunda 2 adet tır ve 2 adet minibüsle depremden etkilenen şehirlerimize acil  gıda ve giyecek malzemelerimizi, 25 adet odun sobası ve yakacak odun gönderdik. Ayrıca, Ankara'ya gelen depremzedelere konaklama hizmet vermek üzere 100 adet konut, 15 oda da otel konaklamasını ücretsiz sağladık. Yine 50 depremzede aileye konaklama imkanı sağdık. Oda olarak depremzedelerimizin yanındayız. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın bize inşallah." ifadelerini kullandı.

ODA BAŞKANI AKÇAM'DAN FIRSATÇILARA UYARI

Oda Başkanı Akçam, "Ankara emlak danışmanları olarak depremzede vatandaşlarımızdan, Ankara'da ev kiralamak ya da satın almak isteyenlerden hizmet-komisyon ücreti almama kararı aldık. Daire sahiplerinden de duyarlı olmalarını bekliyoruz. Fırsatçılık yapıp daire kira ve satış fiyatlarını yükseltmesinler. Gerek emlak danışmanlarımız gerekse daire sahiplerinden fırsatçılık yapanlar olursa onlarla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayacağız." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.