AŞI VE SOHBETİ TATLI BİR ARABAŞI BULUŞMASI

Yerel 08.02.2023 - 12:17, Güncelleme: 08.02.2023 - 12:17
 

AŞI VE SOHBETİ TATLI BİR ARABAŞI BULUŞMASI

Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birlik beraberlik için düzenlemiş olduğu 7’nci Arabaşı programı yapıldı
ANKHABER Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Birlik ve dayanışma adına düzenlediği arabaşı buluşması gerçekleştirildi. Ünlü sunucu Rıfat Çakır’ın takdimi ve esprileriyle renklenen ortamda davetliler hoşça vakit geçirdi. Etkinliğe katılım sağlayanlardan, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, programı değerlendirirken şunları söyledi: “Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birlik beraberlik için düzenlemiş olduğu 7’nci Arabaşı etkinliği davetine katılım sağladık Dernek Başkanımız Sayın Samet Önal ve yönetimine sıcak misafirperverliğinden dolayı tüm engelli camiası adına çok teşekkür ederim.”
Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birlik beraberlik için düzenlemiş olduğu 7’nci Arabaşı programı yapıldı

ANKHABER

Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Birlik ve dayanışma adına düzenlediği arabaşı buluşması gerçekleştirildi.

Ünlü sunucu Rıfat Çakır’ın takdimi ve esprileriyle renklenen ortamda davetliler hoşça vakit geçirdi.

Etkinliğe katılım sağlayanlardan, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, programı değerlendirirken şunları söyledi:

“Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin birlik beraberlik için düzenlemiş olduğu 7’nci Arabaşı etkinliği davetine katılım sağladık Dernek Başkanımız Sayın Samet Önal ve yönetimine sıcak misafirperverliğinden dolayı tüm engelli camiası adına çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.