Engelliler adına teşekkür ziyaretleri

Yerel 01.02.2023 - 11:49, Güncelleme: 01.02.2023 - 11:49
 

Engelliler adına teşekkür ziyaretleri

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Coşkun ve KYK Personel Şube Müdürü Adem Aldemir’i ziyaret etti.
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesi Engelli Danışma Merkezi, son dönemde sıkça ziyaret edilen birimlerden biriyken, Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan da ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaretlerinde engellilere ve  dezavantajlı gruplara ilgi gösteren, destek veren kişi ve kurumlara teşekkür eden Daşdan, bu çerçevede gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili görüşmelerde de bulunuyor. Son olarak Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Coşkun ve KYK Personel Şube Müdürü Adem Aldemir’i ziyaret eden Ali Daşdan şunları söyledi: “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu olarak Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Coşkun beyi ve KYK Personel Şube Müdürü Adem Aldemir beyi ziyaret ederek engellilerle ilgili ortaklaşa yapabileceğimiz projeler hakkında görüşmede bulunduk. İki kıymetli müdürümüze de misafirperverliklerinden, engelli ve dezavantajlı gruplara göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederim.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Coşkun ve KYK Personel Şube Müdürü Adem Aldemir’i ziyaret etti.

ANKHABER

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesi Engelli Danışma Merkezi, son dönemde sıkça ziyaret edilen birimlerden biriyken, Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan da ziyaretlerde bulunuyor.

Ziyaretlerinde engellilere ve  dezavantajlı gruplara ilgi gösteren, destek veren kişi ve kurumlara teşekkür eden Daşdan, bu çerçevede gerçekleştirilebilecek projelerle ilgili görüşmelerde de bulunuyor.

Son olarak Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Coşkun ve KYK Personel Şube Müdürü Adem Aldemir’i ziyaret eden Ali Daşdan şunları söyledi:

“Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu olarak Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Coşkun beyi ve KYK Personel Şube Müdürü Adem Aldemir beyi ziyaret ederek engellilerle ilgili ortaklaşa yapabileceğimiz projeler hakkında görüşmede bulunduk. İki kıymetli müdürümüze de misafirperverliklerinden, engelli ve dezavantajlı gruplara göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.