Can İbişoğlu: Babalarımıza şükran borçluyuz

Yerel 18.06.2022 - 09:48, Güncelleme: 18.06.2022 - 09:48
 

Can İbişoğlu: Babalarımıza şükran borçluyuz

BAGİAD Başkanı Zeynel Can İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...
ANKHABER Batı Ankara Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Zeynel Can İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İbişoğlu mesajında, “Sevgisi, emeği, parası her şeyiyle bizi ömür boyu yalnız bırakmayan, koruyan, kollayan babalarımıza şükran borçluyuz” dedi. BAGİAD Başkanı Can İbişoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Dünyaya gelişimizden gidişimize kadar varlığıyla, desteği, sevgisi ve merhametiyle yanımızda olan babalar, sığınılan çınar ağacının gölgesi gibi gibidir. Onlar varsa korkmayız, üşümeyiz, aç ve açıkta kalmayız. Babalar, kendinden önce çocuğu için yaşar. Evladını hayata en iyi şekilde hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz. Zihnimize nakış nakış işlediği değerler ve yüreğimize yerleştirdiği sevgi onlar yanımızda olmasa bile güç verir, yolumuzu aydınlatır. Baba, çocuk için sırtını dayayabileceği bir güven abidesidir. Baba, aile yapısının temel direğidir. Çocuklara düşen görev sadece babalar gününde değil, yılın her anında onlara saygı ve sevgi göstermek, sağladıkları olanakları en iyi şekilde değerlendirerek aileye, ülkeye, insanlığa yararlı olmaktır. Büyük ekonomik sorunlar altında ezilmelerine rağmen çocuklarını unutmayan eli öpülesi babaların günü kutlu olsun.”
BAGİAD Başkanı Zeynel Can İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

ANKHABER

Batı Ankara Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Zeynel Can İbişoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İbişoğlu mesajında, “Sevgisi, emeği, parası her şeyiyle bizi ömür boyu yalnız bırakmayan, koruyan, kollayan babalarımıza şükran borçluyuz” dedi.

BAGİAD Başkanı Can İbişoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Dünyaya gelişimizden gidişimize kadar varlığıyla, desteği, sevgisi ve merhametiyle yanımızda olan babalar, sığınılan çınar ağacının gölgesi gibi gibidir.

Onlar varsa korkmayız, üşümeyiz, aç ve açıkta kalmayız.

Babalar, kendinden önce çocuğu için yaşar. Evladını hayata en iyi şekilde hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz.

Zihnimize nakış nakış işlediği değerler ve yüreğimize yerleştirdiği sevgi onlar yanımızda olmasa bile güç verir, yolumuzu aydınlatır.

Baba, çocuk için sırtını dayayabileceği bir güven abidesidir.

Baba, aile yapısının temel direğidir.

Çocuklara düşen görev sadece babalar gününde değil, yılın her anında onlara saygı ve sevgi göstermek, sağladıkları olanakları en iyi şekilde değerlendirerek aileye, ülkeye, insanlığa yararlı olmaktır.

Büyük ekonomik sorunlar altında ezilmelerine rağmen çocuklarını unutmayan eli öpülesi babaların günü kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.