Yenimahalle'den hastane önünde ısıtan ikram

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 11.02.2024 - 12:23, Güncelleme: 11.02.2024 - 12:23
 

Yenimahalle'den hastane önünde ısıtan ikram

Yenimahalle Belediyesi, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta ve yakınlarına yönelik çorba dağıtımını sürdürüyor.
Belediye, 15 yıldır her sabah 06.00 ile 09.00 arası hastaneye gelen vatandaşları çorba ikramıyla karşılıyor... Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu hizmet anlayışlarının ihtiyaç duyulan her noktada vatandaşların yanında olmak olduğunu belirtti. Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesinin Yenimahalle sınırları içinde bulunduğunu ve buraya hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok hasta geldiğini ifade etti. Yaşar, bu hastaların zor ve sıkıntılı zamanlarında yalnız bırakılmaması için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı. Başkan Yaşar ayrıca, Zübeyde Hanım Konukevi'nin en önemli projelerinden biri olduğunu belirtti. Kanser tedavisi için hastaneye gelen hasta yakınlarının çoğunun günlerce parklarda veya araçlarda kalması gerektiğini dile getirdi. Bu durumun kendisini çok üzdüğünü belirten Yaşar, Zübeyde Hanım Konukevi'nin bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla hizmete açıldığını söyledi. Konukevinde misafirlerin beş yıldızlı otel hizmeti aldığını ve hiçbir ücret talep edilmediğini vurguladı. Bu hizmetin Yenimahallelilerin misafirperverliği ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla mümkün olduğunu ifade eden Yaşar, binlerce hayır duası aldıklarını da ekledi.
Yenimahalle Belediyesi, Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde hasta ve yakınlarına yönelik çorba dağıtımını sürdürüyor.

Belediye, 15 yıldır her sabah 06.00 ile 09.00 arası hastaneye gelen vatandaşları çorba ikramıyla karşılıyor...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu hizmet anlayışlarının ihtiyaç duyulan her noktada vatandaşların yanında olmak olduğunu belirtti. Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesinin Yenimahalle sınırları içinde bulunduğunu ve buraya hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok hasta geldiğini ifade etti. Yaşar, bu hastaların zor ve sıkıntılı zamanlarında yalnız bırakılmaması için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Başkan Yaşar ayrıca, Zübeyde Hanım Konukevi'nin en önemli projelerinden biri olduğunu belirtti. Kanser tedavisi için hastaneye gelen hasta yakınlarının çoğunun günlerce parklarda veya araçlarda kalması gerektiğini dile getirdi. Bu durumun kendisini çok üzdüğünü belirten Yaşar, Zübeyde Hanım Konukevi'nin bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla hizmete açıldığını söyledi. Konukevinde misafirlerin beş yıldızlı otel hizmeti aldığını ve hiçbir ücret talep edilmediğini vurguladı. Bu hizmetin Yenimahallelilerin misafirperverliği ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla mümkün olduğunu ifade eden Yaşar, binlerce hayır duası aldıklarını da ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.