Fethi Yaşar askere uğurladı nikahı için söz verdi

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 09.02.2024 - 12:34, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:34
 

Fethi Yaşar askere uğurladı nikahı için söz verdi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe'deki Yenimahalle Evi'nde düzenlenen Ali Osman Arduç'un (19) asker uğurlama törenine katıldı.
Vatandaşların taziye, mevlit, nişan, kına, asker uğurlama, sünnet gibi organizasyonları ücretsiz olarak gerçekleştirdiği Yenimahalle Evi'nde Arduç ve yakınlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Tüm askerlerimizin vatani görevlerini başarıyla tamamlayıp, sağ salim tezkerelerini almasını diliyorum. Vatanımızı askerlerimize, onları da Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca konuşmasında geleneklerin yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Eskiden askere gidecek gençlere, akraba ve komşular tarafından yemek verilir, harçlık dağıtılırdı. Askere giden gençler, yakınları tarafından davul zurna eşliğinde halaylarla ve dualarla uğurlanırdı. Bu geleneğin devam etmesi beni çok mutlu ediyor. Asker uğurlaması, kına, nişan gibi geleneklerimizin yaşaması ve kuşaktan kuşağa aktarılması için ilçemizin her köşesine Yenimahalle Evleri kazandırdık. Ali Osman Arduç'un düğününde de inşallah hep birlikte olacağız. Nikahını da ben kıyacağım" şeklinde konuştu. Arkadaşları ve yakınlarıyla Ankara oyun havası oynayan Ali Osman Arduç, ailesini ve kendisini yalnız bırakmayan Yaşar'a teşekkür etti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çiğdemtepe'deki Yenimahalle Evi'nde düzenlenen Ali Osman Arduç'un (19) asker uğurlama törenine katıldı.

Vatandaşların taziye, mevlit, nişan, kına, asker uğurlama, sünnet gibi organizasyonları ücretsiz olarak gerçekleştirdiği Yenimahalle Evi'nde Arduç ve yakınlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Tüm askerlerimizin vatani görevlerini başarıyla tamamlayıp, sağ salim tezkerelerini almasını diliyorum. Vatanımızı askerlerimize, onları da Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca konuşmasında geleneklerin yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Eskiden askere gidecek gençlere, akraba ve komşular tarafından yemek verilir, harçlık dağıtılırdı. Askere giden gençler, yakınları tarafından davul zurna eşliğinde halaylarla ve dualarla uğurlanırdı. Bu geleneğin devam etmesi beni çok mutlu ediyor. Asker uğurlaması, kına, nişan gibi geleneklerimizin yaşaması ve kuşaktan kuşağa aktarılması için ilçemizin her köşesine Yenimahalle Evleri kazandırdık. Ali Osman Arduç'un düğününde de inşallah hep birlikte olacağız. Nikahını da ben kıyacağım" şeklinde konuştu.

Arkadaşları ve yakınlarıyla Ankara oyun havası oynayan Ali Osman Arduç, ailesini ve kendisini yalnız bırakmayan Yaşar'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.