Yenimahalle'de öğrenciler için eğlenceli tatil

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.01.2024 - 20:51, Güncelleme: 17.01.2024 - 20:51
 

Yenimahalle'de öğrenciler için eğlenceli tatil

Yenimahalle'de sömestr tatiline sayılı günler kala öğrenciler için "Tiyatro Festivali" düzenleniyor ve birbirinden eğlenceli oyunlar sahnelenecek...
Festival programında, 21 Ocak Pazar günü 13.00-15.00 seansında "Karlar Ülkesi," 22 Ocak Pazartesi günü 14.00-16.00 seansında "Yaramazlar Sirki," 23 Ocak Salı günü 14.00-16.00 seansında "Sevimli Kahramanlar Hayal Adası," 31 Ocak Çarşamba günü 13.00-14.30 seansında "Aslan Kral," ve 1 Şubat Perşembe günü 13.00-14.30 seansında "Şirinler" oyunları, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Salonu'nda sahnelenecek. FETHİ YAŞAR'DAN MİNİKLERE FESTİVAL DAVETİ... Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, ilçedeki çocukların sömestr tatilini dolu dolu geçireceklerini belirtti. Başkan Yaşar, "Yenimahalle'de yaşamak bir ayrıcalıktır. Her yıl çocuk, genç, yaşlı demeden herkesi birbirinden güzel etkinliklerle buluşturuyoruz. Değerli sanatçılarımızla vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Sanatın birleştirici gücüne önem veriyoruz. Çocuklarımıza da sanatı sevdirmeliyiz. Onlar ülkemizin geleceği. Onlar ne kadar donanımlı olursa, ne kadar sanata ve kültüre sahip çıkarsa ülkemizin geleceği de aynı doğrultuda aydınlık olacaktır" dedi.
Yenimahalle'de sömestr tatiline sayılı günler kala öğrenciler için "Tiyatro Festivali" düzenleniyor ve birbirinden eğlenceli oyunlar sahnelenecek...

Festival programında, 21 Ocak Pazar günü 13.00-15.00 seansında "Karlar Ülkesi," 22 Ocak Pazartesi günü 14.00-16.00 seansında "Yaramazlar Sirki," 23 Ocak Salı günü 14.00-16.00 seansında "Sevimli Kahramanlar Hayal Adası," 31 Ocak Çarşamba günü 13.00-14.30 seansında "Aslan Kral," ve 1 Şubat Perşembe günü 13.00-14.30 seansında "Şirinler" oyunları, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Salonu'nda sahnelenecek.

FETHİ YAŞAR'DAN MİNİKLERE FESTİVAL DAVETİ...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, ilçedeki çocukların sömestr tatilini dolu dolu geçireceklerini belirtti.

Başkan Yaşar, "Yenimahalle'de yaşamak bir ayrıcalıktır. Her yıl çocuk, genç, yaşlı demeden herkesi birbirinden güzel etkinliklerle buluşturuyoruz. Değerli sanatçılarımızla vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Sanatın birleştirici gücüne önem veriyoruz. Çocuklarımıza da sanatı sevdirmeliyiz. Onlar ülkemizin geleceği. Onlar ne kadar donanımlı olursa, ne kadar sanata ve kültüre sahip çıkarsa ülkemizin geleceği de aynı doğrultuda aydınlık olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.