Fethi Yaşar 100. Yılın Belediye Başkanı

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 16.01.2024 - 20:04, Güncelleme: 16.01.2024 - 20:04
 

Fethi Yaşar 100. Yılın Belediye Başkanı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seçildi...
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geleneksel olarak düzenlenen Mood Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Tören, CP Otel Ankara'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel konseptiyle gerçekleştirildi ve sanattan spora, siyasetten iş dünyasına birçok alanda ödüller sahiplerini buldu. Mood Ödülleri Başkanı Burak Akan, ödül sahiplerinin jüri oylarının yanı sıra halk oylamasıyla belirlendiğini belirterek, geceye katılan herkese teşekkür etti. BU ÜLKEDE YAŞAYAN HERKES EŞİT YURTTAŞTIR Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar, ödülünü Alegria Business Hotel Genel Müdürü İbrahim Güğem'den aldı. Yaşar, konuşmasında, "Mustafa Kemal Atatürk Türk Cumhuriyeti dememiş, Türkiye Cumhuriyeti demiştir. Bu ülkede yaşayan herkes cumhuriyetin eşit yurttaşıdır. Birbirimizin farklılıklarını zenginlik sayarak kucaklaşabilirsek, yarınlarımız daha aydınlık olacaktır." şeklinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ayrıca, teşekkürlerini ileten Yaşar, "Yenimahalle Cumhuriyetin ilçesidir. 2009’da göreve geldiğimde gelişmişlik sıralamasında 180’inci sırada olan ilçemiz bugün 5’inci sıraya yükseldi. Kültüre, sanata, spora önem veriyoruz. Çünkü ülkeyi birleştiren, toplumu bir araya getiren unsurlardır. Yapacağımız işlerimiz var ve ilk günkü hassasiyetle, azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle ilçenin başarılarına vurgu yaptı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar seçildi...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geleneksel olarak düzenlenen Mood Ödülleri'nde "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Tören, CP Otel Ankara'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel konseptiyle gerçekleştirildi ve sanattan spora, siyasetten iş dünyasına birçok alanda ödüller sahiplerini buldu. Mood Ödülleri Başkanı Burak Akan, ödül sahiplerinin jüri oylarının yanı sıra halk oylamasıyla belirlendiğini belirterek, geceye katılan herkese teşekkür etti.

BU ÜLKEDE YAŞAYAN HERKES EŞİT YURTTAŞTIR

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar, ödülünü Alegria Business Hotel Genel Müdürü İbrahim Güğem'den aldı. Yaşar, konuşmasında, "Mustafa Kemal Atatürk Türk Cumhuriyeti dememiş, Türkiye Cumhuriyeti demiştir. Bu ülkede yaşayan herkes cumhuriyetin eşit yurttaşıdır. Birbirimizin farklılıklarını zenginlik sayarak kucaklaşabilirsek, yarınlarımız daha aydınlık olacaktır." şeklinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ayrıca, teşekkürlerini ileten Yaşar, " Yenimahalle Cumhuriyetin ilçesidir. 2009’da göreve geldiğimde gelişmişlik sıralamasında 180’inci sırada olan ilçemiz bugün 5’inci sıraya yükseldi. Kültüre, sanata, spora önem veriyoruz. Çünkü ülkeyi birleştiren, toplumu bir araya getiren unsurlardır. Yapacağımız işlerimiz var ve ilk günkü hassasiyetle, azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle ilçenin başarılarına vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.