Rıfat Çakır
Köşe Yazarı
Rıfat Çakır
 

Kral Başkandan Kral Organizasyon

Muhteşem ötesi katılımlar ve muhteşem ötesi programlarıyla ünlü Marmara Yozgatlılar Federasyonu yine ses getiren bir organizasyon için 25 Şubat Pazar günü saat 18,00'de Bursa Nilüfer Beşevler Küçük Sanayi Sitesindeki 2000 kişilik BESOB Davet Salonlarını tıka basa doldurmayı hedefliyor. Türkiye’nin en çalışkan ve en güzel konuşan STK lideri olarak bilinen Ahmet ASLAN, otantik kültürümüze odaklı rol model projeleriyle başarılarını katlamaya devam ediyor.  Hepsi birbirinden seçkin ve saygın değerlerin bulunduğu yönetim kurullarında Zekai AKDOĞAN, İbrahim KUZU, Yaşar KÖKLÜ, Barış ÖZER, Uğur ERGÜL, Rüstem BOZTUNÇ, Ebru TEZ, Metehan KÖKLÜ, Gıyasettin ŞAHİN, Mustafa KARAASLAN, Mustafa BÜTÜN, Osman Onat ÇETİNKATA, Başar BULUT ve Rüstem ÇEVİK gibi efsane isimler var. Gençlik kolları, kadın kolları, denetim, disiplin, icra, ikmal ve temsil kurulları memleket sevdalısı mümtaz şahsiyetlerden teşkil edilmiş. Dayanışma, yardımlaşma ve dostluk adına sadakatli örnekler sunan, Yozgatlılar arasında muhabbet ve samimiyetle sadık bağlar tesis eden bu Federasyon, sadece Yozgat dernekleri tarafından değil, tüm Anadolu dernekleri tarafından da ilgi, takdir ve hayranlıkla izleniyor. Biliyorsunuz ki, tarih, kültür, sanat ağırlıklı program yapan dayanışma derneklerimizin sayısı maalesef ki yok denecek kadar az. Bu alanın lideri konumdaki statülerinin onlarda farkında. Nitelikli emekleri, kültürel faaliyetleri, örnek ve üretken hizmetleriyle kamuoyunun her zaman takibinde ve takdirindeler. Yapmış oldukları tüm organizasyonlarına basın, sivil toplum kuruluşları, akademik camia, bürokrasi ve siyaset arenasından ilgi büyük. Hitabeti, asaleti ve hayırsever kimliğiyle herkese bir emeği, bir yardımı dokunan Kral Başkan Ahmet ASLAN, sadece hemşehrileri arasında değil, çevresi ve çehresinde her kesimden tüm güzel gönüllere adeta bir birleşme noktası. Organize ettiği tüm programları rekor kalabalıklara sahne oluyor, kalıcı mesajları kurumları, kuralları ve makam sahiplerini harekete geçirirken, sonuçları şehrine ve insanına her zaman katma değer olarak yansıyor. Arabaşı Yemeğimizin gerçek tarihi ile Bozok coğrafyasının renkli kültür geleneklerini Bursa’dan tüm Dünya’ya duyurmayı hedefledikleri 25 Şubat programlarına TBMM eski Başkanı Cemil ÇİÇEK, Maliye eski Bakanı Lütfullah KAYALAR, eski ve yeni Yozgat Milletvekilleri, Bursa Protokolü, yargı, basın, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarından birçok renkli sima katılacağını bildirmiş. İlgi ve muhtemel izdihamı onlarda tahmin ediyorlar ki, açık alanları da düşünerek 5000 kişilik Arabaşı yapıyorlar.       Yozgat adına Kurumlar ötesi tanıtım ve sayısız icraat üreten Marmara Yozgatlılar Federasyonun hepsi birbirinden emektar başkanı ve yönetim kurullarına kolaylık ve başarılar diliyor, bizleri de davetleriyle onurlandırdıkları için gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz.   Sonsuz saygılarımla.
Ekleme Tarihi: 20 Şubat 2024 - Salı

Kral Başkandan Kral Organizasyon

Muhteşem ötesi katılımlar ve muhteşem ötesi programlarıyla ünlü Marmara Yozgatlılar Federasyonu yine ses getiren bir organizasyon için 25 Şubat Pazar günü saat 18,00'de Bursa Nilüfer Beşevler Küçük Sanayi Sitesindeki 2000 kişilik BESOB Davet Salonlarını tıka basa doldurmayı hedefliyor. Türkiye’nin en çalışkan ve en güzel konuşan STK lideri olarak bilinen Ahmet ASLAN, otantik kültürümüze odaklı rol model projeleriyle başarılarını katlamaya devam ediyor. 

Hepsi birbirinden seçkin ve saygın değerlerin bulunduğu yönetim kurullarında Zekai AKDOĞAN, İbrahim KUZU, Yaşar KÖKLÜ, Barış ÖZER, Uğur ERGÜL, Rüstem BOZTUNÇ, Ebru TEZ, Metehan KÖKLÜ, Gıyasettin ŞAHİN, Mustafa KARAASLAN, Mustafa BÜTÜN, Osman Onat ÇETİNKATA, Başar BULUT ve Rüstem ÇEVİK gibi efsane isimler var. Gençlik kolları, kadın kolları, denetim, disiplin, icra, ikmal ve temsil kurulları memleket sevdalısı mümtaz şahsiyetlerden teşkil edilmiş. Dayanışma, yardımlaşma ve dostluk adına sadakatli örnekler sunan, Yozgatlılar arasında muhabbet ve samimiyetle sadık bağlar tesis eden bu Federasyon, sadece Yozgat dernekleri tarafından değil, tüm Anadolu dernekleri tarafından da ilgi, takdir ve hayranlıkla izleniyor.

Biliyorsunuz ki, tarih, kültür, sanat ağırlıklı program yapan dayanışma derneklerimizin sayısı maalesef ki yok denecek kadar az. Bu alanın lideri konumdaki statülerinin onlarda farkında. Nitelikli emekleri, kültürel faaliyetleri, örnek ve üretken hizmetleriyle kamuoyunun her zaman takibinde ve takdirindeler. Yapmış oldukları tüm organizasyonlarına basın, sivil toplum kuruluşları, akademik camia, bürokrasi ve siyaset arenasından ilgi büyük. Hitabeti, asaleti ve hayırsever kimliğiyle herkese bir emeği, bir yardımı dokunan Kral Başkan Ahmet ASLAN, sadece hemşehrileri arasında değil, çevresi ve çehresinde her kesimden tüm güzel gönüllere adeta bir birleşme noktası. Organize ettiği tüm programları rekor kalabalıklara sahne oluyor, kalıcı mesajları kurumları, kuralları ve makam sahiplerini harekete geçirirken, sonuçları şehrine ve insanına her zaman katma değer olarak yansıyor.

Arabaşı Yemeğimizin gerçek tarihi ile Bozok coğrafyasının renkli kültür geleneklerini Bursa’dan tüm Dünya’ya duyurmayı hedefledikleri 25 Şubat programlarına TBMM eski Başkanı Cemil ÇİÇEK, Maliye eski Bakanı Lütfullah KAYALAR, eski ve yeni Yozgat Milletvekilleri, Bursa Protokolü, yargı, basın, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarından birçok renkli sima katılacağını bildirmiş. İlgi ve muhtemel izdihamı onlarda tahmin ediyorlar ki, açık alanları da düşünerek 5000 kişilik Arabaşı yapıyorlar.    

 

Yozgat adına Kurumlar ötesi tanıtım ve sayısız icraat üreten Marmara Yozgatlılar Federasyonun hepsi birbirinden emektar başkanı ve yönetim kurullarına kolaylık ve başarılar diliyor, bizleri de davetleriyle onurlandırdıkları için gönül dolusu teşekkürlerimizi sunuyoruz.  

Sonsuz saygılarımla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.