Selma Bora
Köşe Yazarı
Selma Bora
 

Başkan Asım Balcı’nın onurlandırdığı kongre

[simple-author-box] Akdağmadeni Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Genel Kurulu yapıldı. Ulucanlar Cezaevi Kültür Merkezi Sanat Sokağında gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısına Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da iştirak etti. Balcı’dan destek Toplantıya katılanlara kısa bir selamlama konuşması yapan Balcı, sivil toplum kuruluşları her zaman desteklediklerini, kültürlerini yaşatmaya çalışan, sanata ve sanatçıya değer veren derneklerin ise her zaman yanında olduklarını belirtti. Altındağ’da önemli oranda Yozgat nüfusuna kayıtlı, özellikle de Akdağmadenli vatandaşların yoğun bir şekilde yaşadığını hatırlatan Başkan Balcı, vatandaş ve onları temsil eden derneklerin istek ve taleplerinin takipçisi olacağını söyledi. Osman Özdemir Dernek Başkanı Osman Özdemir de Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’ya teşekkür ederek, “Faaliyetlerimizde Altındağ Belediyesinin desteklerini her zaman yanımızda bulduk. Bu desteğin devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Amacımız yaşadığımız yani doyduğumuz yere faydalı olurken doğduğumuz yeri de unutmamak.” dedi. Özdemir, “Başkan Balcı’nın sanata, sanatçıya ve kültürel değerleri korumaya çalışan derneğimize ve derneklere vereceği destek daha çok etkinlik yapmamıza imkan sağlayacaktır” diye konuştu. Önemli etkinlik Akdağmadeni Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önemli etkinliklere imza atıyor. 2019 yılı içerisinde Selma Bora Küratörlüğünde geniş katılımlı  “Geçmişten Günümüze Akdağmadeni” adlı kültürel bir program yapılmış ve her kesimden ilgi görmüştü.
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2021 - Çarşamba

Başkan Asım Balcı’nın onurlandırdığı kongre

[simple-author-box]

Akdağmadeni Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Genel Kurulu yapıldı.

Ulucanlar Cezaevi Kültür Merkezi Sanat Sokağında gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısına Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı da iştirak etti.

Balcı’dan destek

Toplantıya katılanlara kısa bir selamlama konuşması yapan Balcı, sivil toplum kuruluşları her zaman desteklediklerini, kültürlerini yaşatmaya çalışan, sanata ve sanatçıya değer veren derneklerin ise her zaman yanında olduklarını belirtti.

Altındağ’da önemli oranda Yozgat nüfusuna kayıtlı, özellikle de Akdağmadenli vatandaşların yoğun bir şekilde yaşadığını hatırlatan Başkan Balcı, vatandaş ve onları temsil eden derneklerin istek ve taleplerinin takipçisi olacağını söyledi.

Osman Özdemir

Dernek Başkanı Osman Özdemir de Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’ya teşekkür ederek, “Faaliyetlerimizde Altındağ Belediyesinin desteklerini her zaman yanımızda bulduk. Bu desteğin devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Amacımız yaşadığımız yani doyduğumuz yere faydalı olurken doğduğumuz yeri de unutmamak.” dedi.

Özdemir, “Başkan Balcı’nın sanata, sanatçıya ve kültürel değerleri korumaya çalışan derneğimize ve derneklere vereceği destek daha çok etkinlik yapmamıza imkan sağlayacaktır” diye konuştu.

Önemli etkinlik

Akdağmadeni Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önemli etkinliklere imza atıyor.

2019 yılı içerisinde Selma Bora Küratörlüğünde geniş katılımlı  “Geçmişten Günümüze Akdağmadeni” adlı kültürel bir program yapılmış ve her kesimden ilgi görmüştü.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.