Turgut Altınok'tan Cumhuriyet Kulesi mesajı!

Güncel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.01.2024 - 21:10, Güncelleme: 28.01.2024 - 21:10
 

Turgut Altınok'tan Cumhuriyet Kulesi mesajı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Kulemiz Cumhuriyet tarihinde Ankara'ya kazandırılmış en büyük eser olacak" mesajı verdi...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı gezisi sırasında Karslılar Derneği'ni ziyaret etti. Ankara'da yaşayan Karslılara hitap eden Altınok, Başkentin kalkınması için gerçekleştireceği yatırımlardan bahsetti. Türkiye'nin deprem riskine dikkat çeken Altınok, sanayi yatırımcılarının olası İstanbul depremi endişesiyle Ankara'yı tercih etmeye başladığını vurguladı. "Yatırımlarımızla Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceğiz" diyerek sözlerine devam etti. Altınok, dar gelirliler için konut projeleri olduğunu ve ev sahibi olmayan dar gelirlilere taksitle konut sahibi yapacaklarını belirtti. "Atatürk Cumhuriyet Kulesi Başkente kazandırılan en büyük eser" olarak nitelendirdiği Keçiören'deki Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin 31 Mart seçiminden önce açılışının yapılacağını duyuran Altınok, "Kulemiz Cumhuriyet tarihinde Ankara'ya kazandırılmış en büyük eser olacak" dedi. Altınok, Keçiören Belediyesi'nin sınırlı bütçesiyle büyük işlere imza attığını ve Ankara'nın sokaklarında hizmet verdiğini vurgulayarak, şehri yaşanabilir bir kent haline getirme sorumluluğunu hep birlikte taşıdıklarını ifade etti. Hükümetleriyle birlikte büyük projeleri olduğunu da ekledi. TURGUT ALTINOK: KÖYLER MODERNLEŞTİRİLECEK "Köylerimiz Avrupa köyleri seviyesine ulaşacak" sözleriyle partisinin Teşkilat Buluşması'na katılan Altınok, köyleri modernleştireceklerini, asfaltla donatacaklarını ve spor tesislerini köylere açacaklarını belirtti. "Sizlerin desteği ile bunları gerçekleştireceğiz. Ankara, hükümet ve devletin imkanlarıyla 5 yılda alamayacağı hizmetleri alacak" dedi. Belediyenin ilçelere ve Ankara'ya katma değer katacak bir çalışma yürütmediğini söyleyen Altınok, "Eksik olan her şeyi tamamlayacak, seferber olacağız. Altınok, herkesin başkanı olacak" diye konuştu. AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan ankete göre, "Altınok'a oy verebilirim" diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu açıklayan Altınok, Gölbaşı ziyaretinin ardından "Çankaya Ordulular Derneği" Hemşeri Buluşması'na katıldı. Burada Ankara'nın geleceğine yönelik birlikte çalışma çağrısı yaparak gönül seferberliği ve güç birliği istedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Kulemiz Cumhuriyet tarihinde Ankara'ya kazandırılmış en büyük eser olacak" mesajı verdi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşı gezisi sırasında Karslılar Derneği'ni ziyaret etti. Ankara'da yaşayan Karslılara hitap eden Altınok, Başkentin kalkınması için gerçekleştireceği yatırımlardan bahsetti. Türkiye'nin deprem riskine dikkat çeken Altınok, sanayi yatırımcılarının olası İstanbul depremi endişesiyle Ankara'yı tercih etmeye başladığını vurguladı. "Yatırımlarımızla Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceğiz" diyerek sözlerine devam etti. Altınok, dar gelirliler için konut projeleri olduğunu ve ev sahibi olmayan dar gelirlilere taksitle konut sahibi yapacaklarını belirtti.

"Atatürk Cumhuriyet Kulesi Başkente kazandırılan en büyük eser" olarak nitelendirdiği Keçiören'deki Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin 31 Mart seçiminden önce açılışının yapılacağını duyuran Altınok, "Kulemiz Cumhuriyet tarihinde Ankara'ya kazandırılmış en büyük eser olacak" dedi. Altınok, Keçiören Belediyesi'nin sınırlı bütçesiyle büyük işlere imza attığını ve Ankara'nın sokaklarında hizmet verdiğini vurgulayarak, şehri yaşanabilir bir kent haline getirme sorumluluğunu hep birlikte taşıdıklarını ifade etti. Hükümetleriyle birlikte büyük projeleri olduğunu da ekledi.

TURGUT ALTINOK: KÖYLER MODERNLEŞTİRİLECEK

"Köylerimiz Avrupa köyleri seviyesine ulaşacak" sözleriyle partisinin Teşkilat Buluşması'na katılan Altınok, köyleri modernleştireceklerini, asfaltla donatacaklarını ve spor tesislerini köylere açacaklarını belirtti. "Sizlerin desteği ile bunları gerçekleştireceğiz. Ankara, hükümet ve devletin imkanlarıyla 5 yılda alamayacağı hizmetleri alacak" dedi. Belediyenin ilçelere ve Ankara'ya katma değer katacak bir çalışma yürütmediğini söyleyen Altınok, "Eksik olan her şeyi tamamlayacak, seferber olacağız. Altınok, herkesin başkanı olacak" diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan ankete göre, "Altınok'a oy verebilirim" diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu açıklayan Altınok, Gölbaşı ziyaretinin ardından "Çankaya Ordulular Derneği" Hemşeri Buluşması'na katıldı. Burada Ankara'nın geleceğine yönelik birlikte çalışma çağrısı yaparak gönül seferberliği ve güç birliği istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.