Turgut Altınok, Kızılay'da esnafı ziyaret etti sokakları gezdi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 26.01.2024 - 14:16, Güncelleme: 26.01.2024 - 14:16
 

Turgut Altınok, Kızılay'da esnafı ziyaret etti sokakları gezdi

ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan ile birlikte Kızılay esnafını ziyaret etti. Altınok, bozuk kaldırımlara dikkat çekti...
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim kampanyası kapsamında Ankara Kızılay Metro Altı Çarşısı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Altınok, esnaflarla sohbet ederek taleplerini dinledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aday, Kastamonu-Taşköprü karayolundaki bugün sabah meydana gelen yolcu otobüsü kazasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altınok, kazada hayatını kaybeden 6 vatandaş için başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Ayrıca, kazanın ardından sürücülere ve şoförlere daha fazla sorumluluk düştüğünü belirtti. Altınok'un gündeminde ayrıca Ankara'da yaşanan trafik sorunları ve ulaşım problemleri vardı. Aday, Kızılay metro altı çarşısı ve Kızılay Meydanı'na yönelik bir projeden bahsetti. Ankara'da ciddi bir trafik ve ulaşım sorunu olduğunu ifade eden Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerin tamirini yapamadığını ve bu nedenle sefer sayılarının azaldığını dile getirdi. METRO AĞINA YENİ HATLAR EKLEMEYİ HEDEFLİYOR Altınok'un açıklamalarına göre, Ankara'da trafikte uzun süre beklemeye son vermek ve ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla çeşitli projeleri bulunan Cumhur İttifakı'nın adayı, Kızılay'ı daha yaşanabilir hale getirmeyi ve Ankara'nın metro ağına yeni hatlar eklemeyi hedefliyor. Ayrıca, Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan'ın genç ve dinamik bir isim olduğunu belirten Altınok, Çankaya'da gerçekleştirilecek projelerle ilgili planlarını paylaştı. Ankara'nın yeşil alanlarını koruma ve artırma, trafikle ilgili sorunları çözme ve metro ağını genişletme gibi vaatler, Altınok'un belediye başkanlığı için öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. Son olarak, Altınok, Ankara'nın son beş yıl içinde sorunlarla boğuştuğunu ve sahip olduğu potansiyeli değerlendiremediğini ifade ederek, önümüzdeki beş yılda Ankara'nın heba edilmeyeceğine inandığını vurguladı. Ancak, sahte anketler ve manipüle edilmiş haberlere karşın sokaktaki gerçek halkın sesinin önemli olduğunu söyledi. Aday, halka açık bir belediye başkanı olmayan mevcut başkanı eleştirerek, dürüstlük ve çalışkanlığın önemini vurguladı.
ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan ile birlikte Kızılay esnafını ziyaret etti. Altınok, bozuk kaldırımlara dikkat çekti...

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim kampanyası kapsamında Ankara Kızılay Metro Altı Çarşısı esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Altınok, esnaflarla sohbet ederek taleplerini dinledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aday, Kastamonu-Taşköprü karayolundaki bugün sabah meydana gelen yolcu otobüsü kazasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altınok, kazada hayatını kaybeden 6 vatandaş için başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu. Ayrıca, kazanın ardından sürücülere ve şoförlere daha fazla sorumluluk düştüğünü belirtti.

Altınok'un gündeminde ayrıca Ankara'da yaşanan trafik sorunları ve ulaşım problemleri vardı. Aday, Kızılay metro altı çarşısı ve Kızılay Meydanı'na yönelik bir projeden bahsetti. Ankara'da ciddi bir trafik ve ulaşım sorunu olduğunu ifade eden Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerin tamirini yapamadığını ve bu nedenle sefer sayılarının azaldığını dile getirdi.

METRO AĞINA YENİ HATLAR EKLEMEYİ HEDEFLİYOR

Altınok'un açıklamalarına göre, Ankara'da trafikte uzun süre beklemeye son vermek ve ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla çeşitli projeleri bulunan Cumhur İttifakı'nın adayı, Kızılay'ı daha yaşanabilir hale getirmeyi ve Ankara'nın metro ağına yeni hatlar eklemeyi hedefliyor.

Ayrıca, Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan'ın genç ve dinamik bir isim olduğunu belirten Altınok, Çankaya'da gerçekleştirilecek projelerle ilgili planlarını paylaştı. Ankara'nın yeşil alanlarını koruma ve artırma, trafikle ilgili sorunları çözme ve metro ağını genişletme gibi vaatler, Altınok'un belediye başkanlığı için öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Son olarak, Altınok, Ankara'nın son beş yıl içinde sorunlarla boğuştuğunu ve sahip olduğu potansiyeli değerlendiremediğini ifade ederek, önümüzdeki beş yılda Ankara'nın heba edilmeyeceğine inandığını vurguladı. Ancak, sahte anketler ve manipüle edilmiş haberlere karşın sokaktaki gerçek halkın sesinin önemli olduğunu söyledi. Aday, halka açık bir belediye başkanı olmayan mevcut başkanı eleştirerek, dürüstlük ve çalışkanlığın önemini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.