Pursaklar Belediyesi 24 saat 'kar' ve 'buz' mesaisinde

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.01.2024 - 14:09, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:09
 

Pursaklar Belediyesi 24 saat 'kar' ve 'buz' mesaisinde

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların güvenli seyahatini sağlamak amacıyla buzlanmayı önlemek için kar mesaisine devam ediyor.
İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde, soğuk hava ve kar yağışının neden olduğu ulaşım ağında oluşabilecek buzlanma riskini minimize etmek için Pursaklar Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, ilçenin dört bir yanına dağılarak soğuk hava şartları nedeniyle buzlanan yollarda tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerinin faaliyetlerini yakından takip ediyor. Başkan Çetin, mesai arkadaşlarına kolaylıklar dileyerek, "Olumsuz bir durum yaşanmaması adına belediye olarak 7/24 sahadayız" dedi. RİSK OLDUĞU SÜRECE ÇALIŞMA DEVAM EDECEK Buzlanmaya karşı her noktada etkin bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Çetin, "İlçemizde başlayan kar yağışıyla birlikte, buzlanmayı önlemek ve hemşehrilerimizin yol güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz demeden ekiplerimiz sahada. Kar yağışı ve buzlanma riski devam ettiği sürece çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kış lastiği olmayan araçlar trafiğe çıkmasın, hem kendi canlarını, hem de diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini riske atmasınlar. Personellerimize gece gündüz özveriyle çalıştıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Pursaklar Belediyesi, vatandaşların güvenli seyahatini sağlamak amacıyla buzlanmayı önlemek için kar mesaisine devam ediyor.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde, soğuk hava ve kar yağışının neden olduğu ulaşım ağında oluşabilecek buzlanma riskini minimize etmek için Pursaklar Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, ilçenin dört bir yanına dağılarak soğuk hava şartları nedeniyle buzlanan yollarda tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerinin faaliyetlerini yakından takip ediyor. Başkan Çetin, mesai arkadaşlarına kolaylıklar dileyerek, "Olumsuz bir durum yaşanmaması adına belediye olarak 7/24 sahadayız" dedi.

RİSK OLDUĞU SÜRECE ÇALIŞMA DEVAM EDECEK

Buzlanmaya karşı her noktada etkin bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Çetin, "İlçemizde başlayan kar yağışıyla birlikte, buzlanmayı önlemek ve hemşehrilerimizin yol güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz demeden ekiplerimiz sahada. Kar yağışı ve buzlanma riski devam ettiği sürece çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kış lastiği olmayan araçlar trafiğe çıkmasın, hem kendi canlarını, hem de diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini riske atmasınlar. Personellerimize gece gündüz özveriyle çalıştıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.