Murat Ilıkan: Ankara’da büyük bir aileyiz… Eşgüdüm bir ortak akıl inşasıdır…

Ankara 14.06.2022 - 20:42, Güncelleme: 14.06.2022 - 20:42
 

Murat Ilıkan: Ankara’da büyük bir aileyiz… Eşgüdüm bir ortak akıl inşasıdır…

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan'dan mecliste önemli açıklama...
ANKHABER Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran ayı Meclis Toplantısı, 4. oturum ile devam etti. ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler için baş sağlığı diledi. Eleştirinin suçlama olmadığını, bir teşhis olduğunu, tespit olduğunu dile getiren Ilıkan, yıllardır tekrarlayan sorunlar için artık bir tedavi ile çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi. ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, konuşmasında şunları söyledi: “Bir işin yetkilisi var, etkilisi var, sorumlusu var, sorunlusu var. Elbette mazgallar temizlenirken çıkanları görünce vatandaşın da bunun farkına vararak attıklarının neye mal olduğunu kabul etmesi gerekiyor. İşi önceliklerken belediye yönetiminin de farkında olması lazım. Ankara’da büyük bir aileyiz. CHP Gençlik Kolları’nda görev alan bir arkadaşımızın kaybı, görevi sırasında vefat emesi ciğerimizi yaktı. Kendi işini yaparken vefat etti. Bu ailenin birincil önceliği eşgüdüm halinde çalışmak. Günlük, anlık tartışmaları bilemem ama bu saatten sonra risk odaklı yönetimi baz almamız gerekiyor. Her yıl bu seller oluyorsa bunları öngörüp yönetmemiz lazım. Bunun birinci şartı eşgüdüm. ‘İlçe belediyeleri benim işime karışmasın’ denecek bir şehirde de değiliz. Bu senin işin benim işim değil. Hepimizin işi, görevi var. Bireysel olarak, insan olarak, vicdani olarak, müslüman olarak sorumluluklarımız var. Bundan sonra ayrıştırıcı bir dille değil de eşgüdüm halinde ama ‘ben gidiyorum bana tabi olun’ değil. Eşgüdüm bir ortak akıl inşasıdır. Eşgüdüm halinde çalışmalar sürdürerek, ABB Başkanı’ndan da ricamız; aile olma mantığını siyasi rekabetlerimiz olabilir ama felaketler anında birbirimizle bir şeyler paylaşmanın mantığını yönetimimize de yerleştirmemiz gerektiğine inanıyorum.”
ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan'dan mecliste önemli açıklama...

ANKHABER

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran ayı Meclis Toplantısı, 4. oturum ile devam etti.

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler için baş sağlığı diledi.

Eleştirinin suçlama olmadığını, bir teşhis olduğunu, tespit olduğunu dile getiren Ilıkan, yıllardır tekrarlayan sorunlar için artık bir tedavi ile çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi.

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, konuşmasında şunları söyledi:

“Bir işin yetkilisi var, etkilisi var, sorumlusu var, sorunlusu var. Elbette mazgallar temizlenirken çıkanları görünce vatandaşın da bunun farkına vararak attıklarının neye mal olduğunu kabul etmesi gerekiyor. İşi önceliklerken belediye yönetiminin de farkında olması lazım. Ankara’da büyük bir aileyiz. CHP Gençlik Kolları’nda görev alan bir arkadaşımızın kaybı, görevi sırasında vefat emesi ciğerimizi yaktı. Kendi işini yaparken vefat etti. Bu ailenin birincil önceliği eşgüdüm halinde çalışmak. Günlük, anlık tartışmaları bilemem ama bu saatten sonra risk odaklı yönetimi baz almamız gerekiyor. Her yıl bu seller oluyorsa bunları öngörüp yönetmemiz lazım. Bunun birinci şartı eşgüdüm. ‘İlçe belediyeleri benim işime karışmasın’ denecek bir şehirde de değiliz. Bu senin işin benim işim değil. Hepimizin işi, görevi var. Bireysel olarak, insan olarak, vicdani olarak, müslüman olarak sorumluluklarımız var. Bundan sonra ayrıştırıcı bir dille değil de eşgüdüm halinde ama ‘ben gidiyorum bana tabi olun’ değil. Eşgüdüm bir ortak akıl inşasıdır. Eşgüdüm halinde çalışmalar sürdürerek, ABB Başkanı’ndan da ricamız; aile olma mantığını siyasi rekabetlerimiz olabilir ama felaketler anında birbirimizle bir şeyler paylaşmanın mantığını yönetimimize de yerleştirmemiz gerektiğine inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.