Ankara’nın Akyurt ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

Ankara (AA) - Anadolu Ajansı | 14.06.2022 - 20:31, Güncelleme: 14.06.2022 - 20:31
 

Ankara’nın Akyurt ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

Günlerdir süren yağış, Akyurt'ta da hayatı olumsuz etkiledi...
ANKHABER Ankara’nın Akyurt ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi. İlçede akşam saatlerinde bastıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar sel sularıyla doldu, araçlar yolda kaldı. Ev ve iş yerlerinde su baskınlarının meydana geldiği ilçede, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akyurt Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) çalışma başlattı. AFAD’dan yapılan açıklamada, Akyurt ilçesinde yaşanan sağanak nedeniyle bölgede sel ve su baskınlarının meydana geldiği belirtilerek, “Ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Günlerdir süren yağış, Akyurt'ta da hayatı olumsuz etkiledi...

ANKHABER

Ankara’nın Akyurt ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

İlçede akşam saatlerinde bastıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar sel sularıyla doldu, araçlar yolda kaldı.

Ev ve iş yerlerinde su baskınlarının meydana geldiği ilçede, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akyurt Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) çalışma başlattı.

AFAD’dan yapılan açıklamada, Akyurt ilçesinde yaşanan sağanak nedeniyle bölgede sel ve su baskınlarının meydana geldiği belirtilerek, “Ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.