Mansur Yavaş'tan GİMAT'ta eşitlik vurgusu

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.03.2024 - 08:53, Güncelleme: 03.03.2024 - 08:53
 

Mansur Yavaş'tan GİMAT'ta eşitlik vurgusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, GİMAT esnafını ziyaret etti. Yavaş, "Ankara'da yaşayan herkesi eşit kılmak için çalışıyoruz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesi Ankara'nın dört bir yanında esnaf ve halk buluşmalarına devam ediyor. Ankara'nın her ilçesinde büyük ilgi gören Mansur Yavaş, son olarak Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ile birlikte GİMAT esnafını ziyaret etti. GİMAT ziyaretine GİMAT Gross'tan başlayan Yavaş, alışveriş yapan halk ve esnafın yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılandı. Yol üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek "Hayırlı işler" dileğinde bulunan Yavaş'a vatandaşlar, "Sizi çok seviyoruz. Dualarımız sizinle" diyerek desteğini ifade etti. GİMAT Kemal Cirav Toplantı Salonu'nda esnafla buluşan Yavaş, 2019 yılında verdiği sözleri beş yıl boyunca gerçekleştirdiklerini belirterek, seçim öncesi yapılan iftiraları hatırlattı. Yavaş, göreve geldiklerinde tüm ihaleleri canlı yayınlamaya başladıklarını ve sürekli olarak Sayıştay ve MASAK tarafından denetlendiklerini vurguladı. Ankara'nın her ilçe ve köyüne eşit hizmet götürdüklerini belirten Yavaş, "İsrafı ortadan kaldırdık. Belediyeciliği sadece asfalt dökmek veya beton dökmek olarak görmüyorum. Belediye olarak önceliğimiz, ihtiyaç neyse onu karşılamak" dedi. Pandemi döneminde Ankara'nın her köşesini ziyaret ederek sorunları yerinde gördüğünü ve bunlara çözüm ürettiklerini ifade eden Yavaş, sosyal destekleri Başkent Kart aracılığıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Seçimle birlikte rozetlerini çıkarıp Ankara için el ele çalışmaya devam edeceklerini belirten Yavaş, "Anketler bize rekor bir farkla önde olduğumuzu gösteriyor. İnşallah Allah'ın izniyle bu şekilde devam edecek ve rekor bir oy alacağız" dedi. GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ise yerel yönetimlerin asıl görevinin sosyal belediyeciliği öne çıkarmak olduğunu belirterek, "Mansur Yavaş, Türkiye'ye değil, Avrupa'ya örnek olabilecek bir sosyal belediyecilik anlayışını Ankara'ya getirmiştir" şeklinde konuştu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, GİMAT esnafını ziyaret etti. Yavaş, "Ankara'da yaşayan herkesi eşit kılmak için çalışıyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesi Ankara'nın dört bir yanında esnaf ve halk buluşmalarına devam ediyor. Ankara'nın her ilçesinde büyük ilgi gören Mansur Yavaş, son olarak Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ile birlikte GİMAT esnafını ziyaret etti.

GİMAT ziyaretine GİMAT Gross'tan başlayan Yavaş, alışveriş yapan halk ve esnafın yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılandı. Yol üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek "Hayırlı işler" dileğinde bulunan Yavaş'a vatandaşlar, "Sizi çok seviyoruz. Dualarımız sizinle" diyerek desteğini ifade etti.

GİMAT Kemal Cirav Toplantı Salonu'nda esnafla buluşan Yavaş, 2019 yılında verdiği sözleri beş yıl boyunca gerçekleştirdiklerini belirterek, seçim öncesi yapılan iftiraları hatırlattı. Yavaş, göreve geldiklerinde tüm ihaleleri canlı yayınlamaya başladıklarını ve sürekli olarak Sayıştay ve MASAK tarafından denetlendiklerini vurguladı.

Ankara'nın her ilçe ve köyüne eşit hizmet götürdüklerini belirten Yavaş, "İsrafı ortadan kaldırdık. Belediyeciliği sadece asfalt dökmek veya beton dökmek olarak görmüyorum. Belediye olarak önceliğimiz, ihtiyaç neyse onu karşılamak" dedi. Pandemi döneminde Ankara'nın her köşesini ziyaret ederek sorunları yerinde gördüğünü ve bunlara çözüm ürettiklerini ifade eden Yavaş, sosyal destekleri Başkent Kart aracılığıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seçimle birlikte rozetlerini çıkarıp Ankara için el ele çalışmaya devam edeceklerini belirten Yavaş, "Anketler bize rekor bir farkla önde olduğumuzu gösteriyor. İnşallah Allah'ın izniyle bu şekilde devam edecek ve rekor bir oy alacağız" dedi.

GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal ise yerel yönetimlerin asıl görevinin sosyal belediyeciliği öne çıkarmak olduğunu belirterek, "Mansur Yavaş, Türkiye'ye değil, Avrupa'ya örnek olabilecek bir sosyal belediyecilik anlayışını Ankara'ya getirmiştir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.