Mansur Yavaş: Kimin nerede ihtiyacı varsa orada olduk

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 01.03.2024 - 20:31, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:43
 

Mansur Yavaş: Kimin nerede ihtiyacı varsa orada olduk

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ayaş ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
Yavaş, katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, dünya genelinde yöneticilere hesap sorma gerekliliğine vurgu yaparak, kendilerinin de hesap verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, gelecekte hesap veremeyenlerin öbür dünyada da hesap veremeyeceğini ifade etti. Yavaş, beş yıldır görev yaptıkları süre boyunca ihaleleri canlı yayınladıklarını, hiçbir kararı tek başlarına almadıklarını ve kent konseyi ile odalarla iş birliği içinde çalıştıklarını dile getirdi. Her köye ve mahalleye gittiklerini ve sorunları yerinde tespit ettiklerini belirten Yavaş, su ve kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinin herkesin hakkı olduğunu vurguladı. Kendilerini küçümsediklerini ifade eden Yavaş, seçildiklerinde bunun tersini kanıtladıklarını ve herkesin eşit şekilde hizmet aldığını belirtti. Ayrıca, Ankara'nın batmadığını, belediyenin borçlarının artmadığını ve işçilerin maçlara götürüldüğünü söyledi. Projeleri hayata geçirme anlayışlarından bahseden Yavaş, hizmetin herkesin hakkı olduğunu ve kimin nerede ne ihtiyacı varsa Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanında olduğunu vurguladı. Beypazarı Belediye Başkanlığı dönemine de değinen Yavaş, atılan asfaltın önemli olmadığını, asıl belediyeciliğin halka hizmet olduğunu belirtti. Son olarak, ilçe belediye başkanlarına uzattığı elin tutulmadığını ve parti çıkarlarının ilçe çıkarlarından daha fazla önemsendiğini ifade etti. Yavaş, rekabet yerine iş birliği yapılması gerektiğini ve Ankara'nın sorunlarının çözümü için çalıştıklarını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ayaş ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Yavaş, katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, dünya genelinde yöneticilere hesap sorma gerekliliğine vurgu yaparak, kendilerinin de hesap verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, gelecekte hesap veremeyenlerin öbür dünyada da hesap veremeyeceğini ifade etti.

Yavaş, beş yıldır görev yaptıkları süre boyunca ihaleleri canlı yayınladıklarını, hiçbir kararı tek başlarına almadıklarını ve kent konseyi ile odalarla iş birliği içinde çalıştıklarını dile getirdi. Her köye ve mahalleye gittiklerini ve sorunları yerinde tespit ettiklerini belirten Yavaş, su ve kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetlerinin herkesin hakkı olduğunu vurguladı.

Kendilerini küçümsediklerini ifade eden Yavaş, seçildiklerinde bunun tersini kanıtladıklarını ve herkesin eşit şekilde hizmet aldığını belirtti. Ayrıca, Ankara'nın batmadığını, belediyenin borçlarının artmadığını ve işçilerin maçlara götürüldüğünü söyledi.

Projeleri hayata geçirme anlayışlarından bahseden Yavaş, hizmetin herkesin hakkı olduğunu ve kimin nerede ne ihtiyacı varsa Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanında olduğunu vurguladı. Beypazarı Belediye Başkanlığı dönemine de değinen Yavaş, atılan asfaltın önemli olmadığını, asıl belediyeciliğin halka hizmet olduğunu belirtti.

Son olarak, ilçe belediye başkanlarına uzattığı elin tutulmadığını ve parti çıkarlarının ilçe çıkarlarından daha fazla önemsendiğini ifade etti. Yavaş, rekabet yerine iş birliği yapılması gerektiğini ve Ankara'nın sorunlarının çözümü için çalıştıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.