Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıkladım ancak rakibim hala bunu yapmadı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 21:08, Güncelleme: 10.03.2024 - 21:08
 

Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıkladım ancak rakibim hala bunu yapmadı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Vatandaşların coşkulu alkışları ve tezahüratlarıyla karşılanan Yavaş, "Seçildikten sonra rozetimizi çıkardık. Hangi bölgede daha fazla oy aldıysak, oraya hizmet etme prensibiyle hareket ettik. Eğer bir kişiye oy vermediği için hizmet etmezseniz, bu kul hakkına girer ve hesabını Allah'tan alırsınız. Bugüne kadar hiçbir insanı ayırt etmedik, herkese adil bir şekilde hizmet ettik" şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı adayı Mesut Özaslan ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi ve vatandaşların coşkulu karşılamasıyla karşılaştı. Açılışta konuşan Yavaş, "Yolları ve kavşakları inşa edeceksiniz, herkesin ihtiyacına cevap vereceksiniz. Geçmiş seçimlerde de çeşitli iftiralara maruz kaldık. İşçilerin işten çıkarılacağı söylentileri yayıldı ancak bu doğru değil. Belediye meclisinde bununla ilgili meydan okudum ve hiçbir işçiyi işten çıkarmadık. Keçiören'de işten çıkarmaları onlar yaptı" dedi. Yavaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "AK Partili Belediye Meclis üyeleri, belediyenin herhangi bir yolsuzluğa karışmaması nedeniyle teşekkür etti. Biz ortak akıl ve şeffaflıkla hareket ettik. Belediyenin kaynaklarını israf etmedik ve harcamalarımızı açık ihalelerle gerçekleştirdik. Bu şekilde itibarımızı koruduk. Mal varlığımı açıkladım ancak rakibim hala bunu yapmadı. Eğer açıklamazsa, şüphe altında kalır." "İsrafın önüne geçilmesi gerekiyor" diyen Yavaş, "Yoksulların sayısı artıyor çünkü israf yapılıyor. Benim sadece bir aracım ve bir korumam var. Göreve geldiğimizde, belediyede lüks araçlar bulunuyordu ve bunları sattık" ifadelerini kullandı. Rozetsiz bir başkan olduğunu vurgulayan Yavaş, "Seçildikten sonra rozetimizi çıkardık. Hangi bölgede daha fazla oy aldıysak, oraya hizmet etme prensibiyle hareket ettik. Eğer bir kişiye oy vermediği için hizmet etmezseniz, bu kul hakkına girer ve hesabını Allah'tan alırsınız. Bugüne kadar hiçbir insanı ayırt etmedik, herkese adil bir şekilde hizmet ettik" dedi. Beş yıl boyunca belediyeye sürekli müfettişlerin geldiğini belirten Yavaş, "Allah'a şükür ki, yüzümüz kızarmadı. Hiçbir bürokratımız hakkında soruşturma açılmadı" şeklinde konuştu. Yardımların artık Başkent Kart ile yapıldığını hatırlatan Yavaş, "Gerçek belediyecilik beton ve plastikle uğraşmak değil, insanlara dokunan projeler yapmaktır. Bağlum'un eksiklerini tamamlayacağız ve yapmadıklarını biz gerçekleştireceğiz" diye ekledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Vatandaşların coşkulu alkışları ve tezahüratlarıyla karşılanan Yavaş, "Seçildikten sonra rozetimizi çıkardık. Hangi bölgede daha fazla oy aldıysak, oraya hizmet etme prensibiyle hareket ettik. Eğer bir kişiye oy vermediği için hizmet etmezseniz, bu kul hakkına girer ve hesabını Allah'tan alırsınız. Bugüne kadar hiçbir insanı ayırt etmedik, herkese adil bir şekilde hizmet ettik" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı adayı Mesut Özaslan ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi ve vatandaşların coşkulu karşılamasıyla karşılaştı.

Açılışta konuşan Yavaş, "Yolları ve kavşakları inşa edeceksiniz, herkesin ihtiyacına cevap vereceksiniz. Geçmiş seçimlerde de çeşitli iftiralara maruz kaldık. İşçilerin işten çıkarılacağı söylentileri yayıldı ancak bu doğru değil. Belediye meclisinde bununla ilgili meydan okudum ve hiçbir işçiyi işten çıkarmadık. Keçiören'de işten çıkarmaları onlar yaptı" dedi.

Yavaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "AK Partili Belediye Meclis üyeleri, belediyenin herhangi bir yolsuzluğa karışmaması nedeniyle teşekkür etti. Biz ortak akıl ve şeffaflıkla hareket ettik. Belediyenin kaynaklarını israf etmedik ve harcamalarımızı açık ihalelerle gerçekleştirdik. Bu şekilde itibarımızı koruduk. Mal varlığımı açıkladım ancak rakibim hala bunu yapmadı. Eğer açıklamazsa, şüphe altında kalır."

"İsrafın önüne geçilmesi gerekiyor" diyen Yavaş, "Yoksulların sayısı artıyor çünkü israf yapılıyor. Benim sadece bir aracım ve bir korumam var. Göreve geldiğimizde, belediyede lüks araçlar bulunuyordu ve bunları sattık" ifadelerini kullandı.

Rozetsiz bir başkan olduğunu vurgulayan Yavaş, "Seçildikten sonra rozetimizi çıkardık. Hangi bölgede daha fazla oy aldıysak, oraya hizmet etme prensibiyle hareket ettik. Eğer bir kişiye oy vermediği için hizmet etmezseniz, bu kul hakkına girer ve hesabını Allah'tan alırsınız. Bugüne kadar hiçbir insanı ayırt etmedik, herkese adil bir şekilde hizmet ettik" dedi.

Beş yıl boyunca belediyeye sürekli müfettişlerin geldiğini belirten Yavaş, "Allah'a şükür ki, yüzümüz kızarmadı. Hiçbir bürokratımız hakkında soruşturma açılmadı" şeklinde konuştu.

Yardımların artık Başkent Kart ile yapıldığını hatırlatan Yavaş, "Gerçek belediyecilik beton ve plastikle uğraşmak değil, insanlara dokunan projeler yapmaktır. Bağlum'un eksiklerini tamamlayacağız ve yapmadıklarını biz gerçekleştireceğiz" diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.