Mansur Yavaş: Keçiören’in trafik sorununu çözeceğiz

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 20:47, Güncelleme: 10.03.2024 - 21:12
 

Mansur Yavaş: Keçiören’in trafik sorununu çözeceğiz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2024-2029 Projelerinin Tanıtım Töreni”nde gelecek dönem çalışmalarını paylaştı.
Atatürk Spor Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşen tanıtım töreninde konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, özellikle trafikle ilgili müjdeler verdi. Trafiğin sıkıştığı noktalarda çözüm üreteceklerini belirten Mansur Yavaş, yeni bağlantı yolları, alt ve üst geçitlerle ana yollara kolay ulaşım sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca 65 yaya üst geçit projesi ile yayaların da can güvenliğini koruyacaklarını belirtti. Mansur Yavaş, özetle şunları söyledi: “Polatlı, Elmadağ’ı sağlıklı içme suyuyla buluşturduk. Ankaramızın uzun dönemli sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşması için Sarıyar Barajı’nda çözüm üreteceğiz. Kuraklığa karşı önlemler alacağız. Temiz suya ulaşmak herkesin hakkıdır. Hastalıklı zihniyeti Ankara'dan ortadan kaldıracağız inşallah. Türkiye'nin en kapsamlı kırsal kalkınma desteklerini verdik. Ankara'nın ekonomisine değer kattık. Çiftçimizin 6.5 milyar gelir etmelerini sağladık. Tersine göç ile kırsalda özellikle kadınlara kolaylık sağlayacağız. Gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Onlar için yeni barınma alanları açacağız. Sağlıklı yaşamı spor tesisleri ile sağlayacağız. Etimesgut ve Keçiören'e iki marka spor alanı daha kazandıracağız. Yeni e-spor tesisleri ile teknolojiyi destekleyeceğiz.  Meydan ve parklardaki ücretsiz internet alanlarını daha da geliştireceğiz. Başkentimize uluslararası alanda önemli bir kültür sanat merkezi kazandıracağız. Bizim her an afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Yeni dönemde AKOM Mobil uygulaması ile acil durum butonu ile çağrı yapabilecek. Bu uygulama sayesinde bu alanda eğitim alarak afet gönüllüsü olabilecekler.  Açacağımız yeni aile yaşam merkezleri yanında 100 yeni kreş açmayı hedefliyoruz. Ulus'u turizmin önemli simgelerinden biri haline getireceğiz. Biz Ankara halkı ile ittifak yaptık..."
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2024-2029 Projelerinin Tanıtım Töreni”nde gelecek dönem çalışmalarını paylaştı.

Atatürk Spor Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşen tanıtım töreninde konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, özellikle trafikle ilgili müjdeler verdi.

Trafiğin sıkıştığı noktalarda çözüm üreteceklerini belirten Mansur Yavaş, yeni bağlantı yolları, alt ve üst geçitlerle ana yollara kolay ulaşım sağlayacaklarını söyledi. Ayrıca 65 yaya üst geçit projesi ile yayaların da can güvenliğini koruyacaklarını belirtti.

Mansur Yavaş, özetle şunları söyledi:

“Polatlı, Elmadağ’ı sağlıklı içme suyuyla buluşturduk. Ankaramızın uzun dönemli sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşması için Sarıyar Barajı’nda çözüm üreteceğiz. Kuraklığa karşı önlemler alacağız. Temiz suya ulaşmak herkesin hakkıdır.

Hastalıklı zihniyeti Ankara'dan ortadan kaldıracağız inşallah.

Türkiye'nin en kapsamlı kırsal kalkınma desteklerini verdik. Ankara'nın ekonomisine değer kattık. Çiftçimizin 6.5 milyar gelir etmelerini sağladık. Tersine göç ile kırsalda özellikle kadınlara kolaylık sağlayacağız.

Gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Onlar için yeni barınma alanları açacağız.

Sağlıklı yaşamı spor tesisleri ile sağlayacağız. Etimesgut ve Keçiören'e iki marka spor alanı daha kazandıracağız.

Yeni e-spor tesisleri ile teknolojiyi destekleyeceğiz. 

Meydan ve parklardaki ücretsiz internet alanlarını daha da geliştireceğiz.

Başkentimize uluslararası alanda önemli bir kültür sanat merkezi kazandıracağız.

Bizim her an afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Yeni dönemde AKOM Mobil uygulaması ile acil durum butonu ile çağrı yapabilecek. Bu uygulama sayesinde bu alanda eğitim alarak afet gönüllüsü olabilecekler. 

Açacağımız yeni aile yaşam merkezleri yanında 100 yeni kreş açmayı hedefliyoruz.

Ulus'u turizmin önemli simgelerinden biri haline getireceğiz.

Biz Ankara halkı ile ittifak yaptık..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.