LÜTFULLAH KAYALAR İYİ PARTİ’YE KATILDI

05.04.2023 - 11:36, Güncelleme: 05.04.2023 - 11:36
 

LÜTFULLAH KAYALAR İYİ PARTİ’YE KATILDI

Seyfi Çelikkaya imzalı haber ile ilk olarak ANKHABER tarafından duyurulan gelişme gerçekleşti ve Türk siyasetinin son 40 yıldaki en önemli isimlerinden biri olan Lütfullah Kayalar İYİ Parti’ye katıldı..
ANKHABER Türk siyasetinin marka isimlerinden Lütfullah Kayalar, Türk medyasında ilk olarak ANKHABER’in duyurduğu haberdeki gibi İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti’nin TBMM Grup toplantısında düzenlenen törenle katılımı gerçekleşen Kayalar’a rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Toplantıda konuşan Lütfullaf Kayalar, geniş bir Türkiye değerlendirmesi yaparak, tek adam rejiminin yarattığı sorunlara ve sakıncalara dikkat çekti. Lütfullah Kayalar’ın İYİ Parti’ye katılacağı haberi ilk olarak Seyfi Çelikkaya imzalı haber ile ANKHABER’de yer almıştı.   Lütfullah Kayalar kimdir?   Anavatan Partisi iktidarları döneminde bakanlık görevlerinde bulunan Lütfullah Kayalar, çok önemli hizmetlere imza atmıştı. 1983 yılında Anavatan Partisi, Ankara il örgütü kurucusu olarak siyasete atıldı ve Yozgat milletvekili seçildi. XVII., XVIII., XIX., XX. ve XXI. Dönem Yozgat Milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlıkları yaptı. AGİT Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu üyesiydi. 2007 Genel seçimlerine CHP'den aday oldu. 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Yozgat'tan bağımsız milletvekili adayı oldu.
Seyfi Çelikkaya imzalı haber ile ilk olarak ANKHABER tarafından duyurulan gelişme gerçekleşti ve Türk siyasetinin son 40 yıldaki en önemli isimlerinden biri olan Lütfullah Kayalar İYİ Parti’ye katıldı..

ANKHABER

Türk siyasetinin marka isimlerinden Lütfullah Kayalar, Türk medyasında ilk olarak ANKHABER’in duyurduğu haberdeki gibi İYİ Parti’ye katıldı.

İYİ Parti’nin TBMM Grup toplantısında düzenlenen törenle katılımı gerçekleşen Kayalar’a rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Toplantıda konuşan Lütfullaf Kayalar, geniş bir Türkiye değerlendirmesi yaparak, tek adam rejiminin yarattığı sorunlara ve sakıncalara dikkat çekti.

Lütfullah Kayalar’ın İYİ Parti’ye katılacağı haberi ilk olarak Seyfi Çelikkaya imzalı haber ile ANKHABER’de yer almıştı.

 

Lütfullah Kayalar kimdir?

 

Anavatan Partisi iktidarları döneminde bakanlık görevlerinde bulunan Lütfullah Kayalar, çok önemli hizmetlere imza atmıştı.

1983 yılında Anavatan Partisi, Ankara il örgütü kurucusu olarak siyasete atıldı ve Yozgat milletvekili seçildi. XVII., XVIII., XIX., XX. ve XXI. Dönem Yozgat Milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlıkları yaptı. AGİT Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu üyesiydi. 2007 Genel seçimlerine CHP'den aday oldu. 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Yozgat'tan bağımsız milletvekili adayı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.