Health Ankara markasıyla Başkent tanıtılıyor

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 06.03.2024 - 19:44, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:44
 

Health Ankara markasıyla Başkent tanıtılıyor

Ankara Ticaret Odası (ATO), Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda (ITB Berlin), dünyanın çeşitli ülkelerinden turizm temsilcilerini bir araya getiren etkinlikte Başkent'in turizm potansiyelini tanıttı.
Fuar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da ziyaret ettiği ATO standına büyük ilgi gösterdi. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, dünyanın en büyük turizm ticaret fuarında Ankara'nın tanıtımını üstlenmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Ankara'nın turizmde de dünya markası olması için çaba sarf ediyoruz" dedi. ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Ankara Ticaret Odası'nın, dünya genelinden oteller, tur operatörleri, sistem sağlayıcıları, havayolları ve araç kiralama şirketlerinin katıldığı ITB Berlin Fuarı'nda, "Kongre ve Ziyaretçi Bürosu" markası altında Ankara'nın turizm potansiyelini ve "Health Ankara" markası altında sağlık turizmi potansiyelini tanıttığı belirtildi. ATO'nun açtığı stantta, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz ile birlikte ziyaretçileri karşılayan ATO Başkanı Baran, "Yaklaşık 168 bin üyemizi doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen turizm sektörünün canlanması için şehrimizin tanıtımını üstlenmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bir ülkenin başkenti ne kadar çok turist çekerse, ülkenin diğer illerinin turizm gelirleri de o kadar artar. Bu nedenle Ankara'nın sağlık, fuar ve kongre turizmi alanında bir dünya markası olması için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Ankara Ticaret Odası (ATO), Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda (ITB Berlin), dünyanın çeşitli ülkelerinden turizm temsilcilerini bir araya getiren etkinlikte Başkent'in turizm potansiyelini tanıttı.

Fuar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da ziyaret ettiği ATO standına büyük ilgi gösterdi. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, dünyanın en büyük turizm ticaret fuarında Ankara'nın tanıtımını üstlenmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Ankara'nın turizmde de dünya markası olması için çaba sarf ediyoruz" dedi.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, Ankara Ticaret Odası'nın, dünya genelinden oteller, tur operatörleri, sistem sağlayıcıları, havayolları ve araç kiralama şirketlerinin katıldığı ITB Berlin Fuarı'nda, "Kongre ve Ziyaretçi Bürosu" markası altında Ankara'nın turizm potansiyelini ve "Health Ankara" markası altında sağlık turizmi potansiyelini tanıttığı belirtildi.

ATO'nun açtığı stantta, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay ve Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz ile birlikte ziyaretçileri karşılayan ATO Başkanı Baran, "Yaklaşık 168 bin üyemizi doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen turizm sektörünün canlanması için şehrimizin tanıtımını üstlenmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bir ülkenin başkenti ne kadar çok turist çekerse, ülkenin diğer illerinin turizm gelirleri de o kadar artar. Bu nedenle Ankara'nın sağlık, fuar ve kongre turizmi alanında bir dünya markası olması için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.