Engelleri aşan sosyalleştiren yaşam merkezi

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.03.2024 - 20:10, Güncelleme: 14.03.2024 - 20:10
 

Engelleri aşan sosyalleştiren yaşam merkezi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2019 yılında göreve başladıktan hemen sonra ilçedeki özel gereksinimli vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımlarını sağlayan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kurulması, engellilere umut oldu.
2019 yılında Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Engelsiz Yaşam Merkezi, bireysel ve grup eğitimlerinin yanı sıra engelli bireylerin sosyal yaşama dahil olmalarını teşvik etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "2019 yılında göreve başladığımızda, ilk iş olarak Engelsiz Yaşam Merkezimizi hizmete açtık" dedi ve bu merkezin özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri için tasarlandığını belirtti. Çetin, "Rehabilitasyon merkezlerine ulaşamayan vatandaşlarımıza çeşitli eğitimlerle destek vererek gelişimlerine katkı sağladık. Merkezimizi, özel gereksinimli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez haline getirdik. Amacımız, bu kardeşlerimize fayda sağlamak. Aileleri ve engelli kardeşlerimizin yüzündeki tebessümü hiç eksik etmek istemiyoruz" diye konuştu. Engelsiz Yaşam Merkezi'nde, özel gereksinimli vatandaşlar için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenerek gün boyu keyifli ve eğlenceli zaman geçirilmesi sağlanıyor. Merkeze gelen vatandaşlar, aileleriyle birlikte düzenlenen etkinliklere katılarak çeşitli gezilerle ilçe Ankara'yı keşfetme fırsatı buluyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 2019 yılında göreve başladıktan hemen sonra ilçedeki özel gereksinimli vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımlarını sağlayan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kurulması, engellilere umut oldu.

2019 yılında Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Engelsiz Yaşam Merkezi, bireysel ve grup eğitimlerinin yanı sıra engelli bireylerin sosyal yaşama dahil olmalarını teşvik etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "2019 yılında göreve başladığımızda, ilk iş olarak Engelsiz Yaşam Merkezimizi hizmete açtık" dedi ve bu merkezin özel gereksinimli vatandaşlar ve aileleri için tasarlandığını belirtti. Çetin, "Rehabilitasyon merkezlerine ulaşamayan vatandaşlarımıza çeşitli eğitimlerle destek vererek gelişimlerine katkı sağladık. Merkezimizi, özel gereksinimli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez haline getirdik. Amacımız, bu kardeşlerimize fayda sağlamak. Aileleri ve engelli kardeşlerimizin yüzündeki tebessümü hiç eksik etmek istemiyoruz" diye konuştu.

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde, özel gereksinimli vatandaşlar için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlenerek gün boyu keyifli ve eğlenceli zaman geçirilmesi sağlanıyor. Merkeze gelen vatandaşlar, aileleriyle birlikte düzenlenen etkinliklere katılarak çeşitli gezilerle ilçe Ankara'yı keşfetme fırsatı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.