Pursaklar gelişiyor yeşil alanlar unutulmuyor

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 06.03.2024 - 19:50, Güncelleme: 06.03.2024 - 19:50
 

Pursaklar gelişiyor yeşil alanlar unutulmuyor

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların temiz ve doğal ortamlarda vakit geçirmelerini teşvik etmek amacıyla ilçeye son 5 yılda 64 yeni park kazandırdı...
Görsel açıdan daha estetik ve çağdaş bir görünüm elde etmek için yoğun çaba sarf eden Pursaklar Belediyesi, çocukların keyifle oyunlar oynayabileceği, ailelerin spor yapabileceği ve huzur içinde vakit geçirebileceği yeşil alanları ilçeye kazandırmak için çalıştı. İlçe genelinde Atatürk Parkı, Fatih Parkı, Gaziler Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkları gibi 35 parkı sıfırdan yenileyen belediye, yeni parklar, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanlarının artırılmasıyla ilçenin daha çağdaş ve yeşil bir görünüme kavuşmasını sağladı. Pursaklar Belediyesi tarafından tamamlanan Hürkuş Parkı, Oyuncakistan, Kedi Figürlü Park gibi 29 yeni parkın yanı sıra, vatandaşların her saat nefes alabileceği, yeşil, hijyenik, nezih ve güvenli yapısıyla öne çıkan parklar da hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların huzurla vakit geçirebilmeleri için son 5 yılda ilçeye 64 park kazandırdıklarını belirterek, “Yürüyüş alanları, oyun grupları, spor sahaları ve dinlenme noktalarıyla herkesin ihtiyacına hitap eden 64 estetik, kullanışlı ve modern yeni parkı ilçemize kazandırdık. Sıfırdan yenilediğimiz ve ilçemize kazandırdığımız parklarımızın büyük ilgi görmesi, bizleri son derece memnun ediyor. 64 yeni parkımızı ilçemize kazandırarak ne kadar doğru bir adım attığımızı görmek büyük gurur verici. Bu çaba ve gayretle, projelerimizi sürdürerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Pursaklar Belediyesi, vatandaşların temiz ve doğal ortamlarda vakit geçirmelerini teşvik etmek amacıyla ilçeye son 5 yılda 64 yeni park kazandırdı...

Görsel açıdan daha estetik ve çağdaş bir görünüm elde etmek için yoğun çaba sarf eden Pursaklar Belediyesi, çocukların keyifle oyunlar oynayabileceği, ailelerin spor yapabileceği ve huzur içinde vakit geçirebileceği yeşil alanları ilçeye kazandırmak için çalıştı. İlçe genelinde Atatürk Parkı, Fatih Parkı, Gaziler Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkları gibi 35 parkı sıfırdan yenileyen belediye, yeni parklar, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanlarının artırılmasıyla ilçenin daha çağdaş ve yeşil bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Pursaklar Belediyesi tarafından tamamlanan Hürkuş Parkı, Oyuncakistan, Kedi Figürlü Park gibi 29 yeni parkın yanı sıra, vatandaşların her saat nefes alabileceği, yeşil, hijyenik, nezih ve güvenli yapısıyla öne çıkan parklar da hizmete sunuldu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşların huzurla vakit geçirebilmeleri için son 5 yılda ilçeye 64 park kazandırdıklarını belirterek, “Yürüyüş alanları, oyun grupları, spor sahaları ve dinlenme noktalarıyla herkesin ihtiyacına hitap eden 64 estetik, kullanışlı ve modern yeni parkı ilçemize kazandırdık. Sıfırdan yenilediğimiz ve ilçemize kazandırdığımız parklarımızın büyük ilgi görmesi, bizleri son derece memnun ediyor. 64 yeni parkımızı ilçemize kazandırarak ne kadar doğru bir adım attığımızı görmek büyük gurur verici. Bu çaba ve gayretle, projelerimizi sürdürerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.