Çankaya Belediyesi'nden öğrencilere karne şenliği

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.05.2024 - 10:52, Güncelleme: 29.05.2024 - 10:52
 

Çankaya Belediyesi'nden öğrencilere karne şenliği

Öğrenciler için karne heyecanı şimdiden başladı... Ankara'nın Çankaya Belediyesi de öğrenciler için sürpriz bir karne şenliği düzenliyor. Etkinliğin ilki 1 Haziran Cumartesi günü Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleşecek...
Çankaya Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona ererken ilk ve ortaokul öğrencilerine özel bir karne şenliği düzenliyor. Şenlik, 1 Haziran Cumartesi günü Uğur Mumcu Parkı'nda ve 2 Haziran Pazar günü Çavuşlu Köyü'nde gerçekleştirilecek. Şenlik Programı ve Eğlenceler Uğur Mumcu Parkı: 1 Haziran Cumartesi, 14.00-18.00 Çavuşlu Köyü: 2 Haziran Pazar, 13.00-17.00 Şenlikte çocukları bekleyen aktiviteler: Animasyon Gösterisi Balon Gösterisi Jonglör ve İllüzyon Gösterileri Tahta Bacak ve Maskot Karakterler Palyaço ve Yüz Boyama Standları Şişme Kaydırak ve Tırmanma Parkuru İkramlar: Kumanya, patlamış mısır ve pamuk şekeri Çankaya Belediyesi'nden Eğitim Desteği Çankaya Belediyesi, eğitim-öğretim yılı boyunca öğrencilere sıcak öğle yemeği, kırtasiye, kitap ve bilim sanat atölyeleri gibi çeşitli destekler sağladı. Karne şenliği ile de öğrencilerin dönemi eğlenceli ve keyifli bir şekilde kapatmalarını amaçlıyor. Başkanın Açıklaması Çankaya Belediye Başkanı, şenlik hakkında yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın eğitim-öğretim yılını neşe ve mutlulukla kapatmaları için bu şenliği düzenledik. Yıl boyunca onlara verdiğimiz desteği bu şenlikle taçlandırmak istiyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve ailelerini şenliğimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Tüm Çocukları Bekliyoruz Çocukların unutulmaz anlar yaşayacağı karne şenlikleri, hem şehir merkezinde hem de kırsal bölgelerde düzenlenerek tüm öğrencilerin katılımına açık olacak. Eğlenceli etkinlikler ve sürprizlerle dolu bu şenliklere tüm çocuklar ve aileleri davetlidir.
Öğrenciler için karne heyecanı şimdiden başladı... Ankara'nın Çankaya Belediyesi de öğrenciler için sürpriz bir karne şenliği düzenliyor. Etkinliğin ilki 1 Haziran Cumartesi günü Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleşecek...

Çankaya Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona ererken ilk ve ortaokul öğrencilerine özel bir karne şenliği düzenliyor. Şenlik, 1 Haziran Cumartesi günü Uğur Mumcu Parkı'nda ve 2 Haziran Pazar günü Çavuşlu Köyü'nde gerçekleştirilecek.

Şenlik Programı ve Eğlenceler

Uğur Mumcu Parkı: 1 Haziran Cumartesi, 14.00-18.00 Çavuşlu Köyü: 2 Haziran Pazar, 13.00-17.00

Şenlikte çocukları bekleyen aktiviteler:

  • Animasyon Gösterisi
  • Balon Gösterisi
  • Jonglör ve İllüzyon Gösterileri
  • Tahta Bacak ve Maskot Karakterler
  • Palyaço ve Yüz Boyama Standları
  • Şişme Kaydırak ve Tırmanma Parkuru
  • İkramlar: Kumanya, patlamış mısır ve pamuk şekeri

Çankaya Belediyesi'nden Eğitim Desteği

Çankaya Belediyesi, eğitim-öğretim yılı boyunca öğrencilere sıcak öğle yemeği, kırtasiye, kitap ve bilim sanat atölyeleri gibi çeşitli destekler sağladı. Karne şenliği ile de öğrencilerin dönemi eğlenceli ve keyifli bir şekilde kapatmalarını amaçlıyor.

Başkanın Açıklaması

Çankaya Belediye Başkanı, şenlik hakkında yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın eğitim-öğretim yılını neşe ve mutlulukla kapatmaları için bu şenliği düzenledik. Yıl boyunca onlara verdiğimiz desteği bu şenlikle taçlandırmak istiyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve ailelerini şenliğimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Tüm Çocukları Bekliyoruz

Çocukların unutulmaz anlar yaşayacağı karne şenlikleri, hem şehir merkezinde hem de kırsal bölgelerde düzenlenerek tüm öğrencilerin katılımına açık olacak. Eğlenceli etkinlikler ve sürprizlerle dolu bu şenliklere tüm çocuklar ve aileleri davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.