Başkent'te kadınlar için Ankara Miras Şantiye Gezileri

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.03.2024 - 08:51, Güncelleme: 03.03.2024 - 08:51
 

Başkent'te kadınlar için Ankara Miras Şantiye Gezileri

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'nde şantiye gezileri düzenleyecek...
ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Ankara Miras Şantiye Gezileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Geziye katılmak isteyenler, başvurularını https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras linki üzerinden internet aracılığıyla yapabilecekler. Başvurunun ardından katılımcılara SMS ile geri dönüş yapılacak ve gerekli bilgilendirme sağlanacak. Miras Şantiye Gezileri, 8 Mart 2024 Cuma günü planlanmış olup, Roma Tiyatrosu ve Arkeopark şantiyesi saat 10.00 ile 11.00 arasında ziyaret edilecek. Ardından ise saat 11.00 ile 12.00 arasında Ankara Kalesi'nin ziyaretine geçilecek. Bu etkinliklerle Ankara'nın önemli kültürel miraslarına daha yakından tanıklık etme fırsatı sunulacak.        
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'nde şantiye gezileri düzenleyecek...

ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Ankara Miras Şantiye Gezileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Geziye katılmak isteyenler, başvurularını https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras linki üzerinden internet aracılığıyla yapabilecekler. Başvurunun ardından katılımcılara SMS ile geri dönüş yapılacak ve gerekli bilgilendirme sağlanacak.

Miras Şantiye Gezileri, 8 Mart 2024 Cuma günü planlanmış olup, Roma Tiyatrosu ve Arkeopark şantiyesi saat 10.00 ile 11.00 arasında ziyaret edilecek. Ardından ise saat 11.00 ile 12.00 arasında Ankara Kalesi'nin ziyaretine geçilecek. Bu etkinliklerle Ankara'nın önemli kültürel miraslarına daha yakından tanıklık etme fırsatı sunulacak.

 
 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.