Mansur Yavaş BAKAP ile Gölbaşı'nı da fethetti

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 25.02.2024 - 17:18, Güncelleme: 25.02.2024 - 17:18
 

Mansur Yavaş BAKAP ile Gölbaşı'nı da fethetti

Mansur Yavaş, Gölbaşı'ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında, Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü olan BAKAP'ı anlattı...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Halka seslenen Yavaş, "Hiç kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık, aynı şekilde devam edeceğiz" dedi ve Gölbaşı'na yaptığı en değerli projesi olan Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı BAKAP'ı işaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Evren ve Şereflikoçhisar ilçelerinden sonra Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. CHP'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı'nın da katıldığı açılışta, Yavaş, Ankara Caddesi'ni dolduran halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Yavaş, konuşmasında öncelikle ayrım yapmayacaklarını ve herkesi kucaklayacaklarını vurguladı. Belediye başkanı olarak göreve geldiklerinde herhangi bir ayrım yapmadıklarını ve herkesin hizmet aldığını belirten Yavaş, halkın parasını israf etmediklerini ve şeffaf bir şekilde harcamaları kamuoyuyla paylaştıklarını ifade etti. Yavaş, "Siz bize Ankara'yı, paranızı emanet ettiniz. Kendi parasını harcamayacağı hiçbir projeye bir kuruş Ankara halkının parasını yatırmadık" dedi ve çılgın projelere değil, halkın gerçek ihtiyaçlarına yönelik projelere odaklandıklarını belirtti. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden farklı belediyelerin canlı yayın yapmadığını dile getiren Yavaş, bu konuda şeffaflığı ve hesap verebilirliği önemsediklerini vurguladı. En büyük projelerinden birinin Gölbaşı'na yaptığı BAKAP olduğunu kaydeden Yavaş, bu alanın Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olduğunu söyledi. BAKAP'ta çiftçilere yönelik birçok destek programı bulunduğunu ve bölgenin tarımsal potansiyelini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yavaş, projenin içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolları gibi rekreasyonel alanlar da bulunduğunu ve tüm Ankara halkını bu alanda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.
Mansur Yavaş, Gölbaşı'ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında, Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü olan BAKAP'ı anlattı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Halka seslenen Yavaş, "Hiç kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık, aynı şekilde devam edeceğiz" dedi ve Gölbaşı'na yaptığı en değerli projesi olan Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı BAKAP'ı işaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yavaş, Evren ve Şereflikoçhisar ilçelerinden sonra Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. CHP'nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı'nın da katıldığı açılışta, Yavaş, Ankara Caddesi'ni dolduran halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yavaş, konuşmasında öncelikle ayrım yapmayacaklarını ve herkesi kucaklayacaklarını vurguladı. Belediye başkanı olarak göreve geldiklerinde herhangi bir ayrım yapmadıklarını ve herkesin hizmet aldığını belirten Yavaş, halkın parasını israf etmediklerini ve şeffaf bir şekilde harcamaları kamuoyuyla paylaştıklarını ifade etti.

Yavaş, "Siz bize Ankara'yı, paranızı emanet ettiniz. Kendi parasını harcamayacağı hiçbir projeye bir kuruş Ankara halkının parasını yatırmadık" dedi ve çılgın projelere değil, halkın gerçek ihtiyaçlarına yönelik projelere odaklandıklarını belirtti. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden farklı belediyelerin canlı yayın yapmadığını dile getiren Yavaş, bu konuda şeffaflığı ve hesap verebilirliği önemsediklerini vurguladı.

En büyük projelerinden birinin Gölbaşı'na yaptığı BAKAP olduğunu kaydeden Yavaş, bu alanın Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olduğunu söyledi. BAKAP'ta çiftçilere yönelik birçok destek programı bulunduğunu ve bölgenin tarımsal potansiyelini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Yavaş, projenin içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolları gibi rekreasyonel alanlar da bulunduğunu ve tüm Ankara halkını bu alanda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.