Ankara'nın en büyük Devlet Tiyatrosu Sahnesi kültürel hayatı artırıyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 22.03.2024 - 12:02, Güncelleme: 22.03.2024 - 12:02
 

Ankara'nın en büyük Devlet Tiyatrosu Sahnesi kültürel hayatı artırıyor

Pursaklar Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle 2021 yılında hizmete açılan Ankara'nın en büyük tiyatro salonu olan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, sanatın merkezi oldu...
Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, 679 koltuk kapasitesiyle Ankara'nın en geniş sahne alanına sahip durumda. Son teknolojik imkanların kullanıldığı tasarıma sahip olan sahnenin açılışı, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin döneminde yapıldı. Başkan Çetin, sahnenin açılışından bu yana, özellikle Pursaklar ve Ankara halkının ilgisinin yoğun olduğunu vurguladı. 55 farklı tiyatro gösterisinin sahnelendiği bu mekân, her seferinde dolup taşarak sanatseverlerin büyük ilgisini çekti. Başkan Çetin, sahnenin bölgedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline geldiğini ifade etti. Ankara'nın en büyük Devlet Tiyatrosu Sahnesi olan Pursaklar Sahnesi, açıldığı günden bu yana toplamda 55 oyun, 181 temsil, 67.494 diğer etkinlik ve özel oyunlarla birlikte toplamda 92.525 sanatseveri ağırladı. Bu, sahnenin bölgedeki kültürel yaşama büyük bir katkı sağladığını gösteriyor.
Pursaklar Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle 2021 yılında hizmete açılan Ankara'nın en büyük tiyatro salonu olan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, sanatın merkezi oldu...

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, 679 koltuk kapasitesiyle Ankara'nın en geniş sahne alanına sahip durumda. Son teknolojik imkanların kullanıldığı tasarıma sahip olan sahnenin açılışı, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin döneminde yapıldı.

Başkan Çetin, sahnenin açılışından bu yana, özellikle Pursaklar ve Ankara halkının ilgisinin yoğun olduğunu vurguladı. 55 farklı tiyatro gösterisinin sahnelendiği bu mekân, her seferinde dolup taşarak sanatseverlerin büyük ilgisini çekti. Başkan Çetin, sahnenin bölgedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline geldiğini ifade etti.

Ankara'nın en büyük Devlet Tiyatrosu Sahnesi olan Pursaklar Sahnesi, açıldığı günden bu yana toplamda 55 oyun, 181 temsil, 67.494 diğer etkinlik ve özel oyunlarla birlikte toplamda 92.525 sanatseveri ağırladı. Bu, sahnenin bölgedeki kültürel yaşama büyük bir katkı sağladığını gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.