Ankaralılar Gecesi'nin konuğu Turgut Altınok

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.02.2024 - 12:05, Güncelleme: 03.02.2024 - 12:05
 

Ankaralılar Gecesi'nin konuğu Turgut Altınok

Ankaralılar, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katıldığı etkinlikte bir araya geldi.
AHİD (Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği) tarafından düzenlenen Ankaralılar Gecesi, Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Binlerce Ankaralının katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Büyükşehir belediyesinin 5 yılda vaat ettiği 100 projeden kaçını gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Sincan'a bir kreş yapılmasına rağmen diğer mahallelere hizmetin eksik olduğunu belirten Altınok, vaatlerini yerine getireceklerini ve Ankaralıları mahcup etmeyeceklerini söyledi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise programa ilişkin yaptığı konuşmada, Sincan'da gerçekleştirilen birçok projeye vurgu yaparak, havuzlar, gençlik merkezleri, kültür merkezleri, köy konakları gibi eserleri sıraladı. Büyükşehir belediyesinden beklentilere de değinen Ercan, rutin belediye hizmetlerinin bile karşılanamadığını belirtti. 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulunan Ercan, fetret dönemini sonlandırarak Ankara'yı dünya şehirlerinden biri yapma hedefini vurguladı. Ankaralılar buluşmasında seymen gösterisi, oyun havaları ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir atmosfer oluşturdu, vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.
Ankaralılar, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katıldığı etkinlikte bir araya geldi.

AHİD (Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği) tarafından düzenlenen Ankaralılar Gecesi, Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Binlerce Ankaralının katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Büyükşehir belediyesinin 5 yılda vaat ettiği 100 projeden kaçını gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Sincan'a bir kreş yapılmasına rağmen diğer mahallelere hizmetin eksik olduğunu belirten Altınok, vaatlerini yerine getireceklerini ve Ankaralıları mahcup etmeyeceklerini söyledi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise programa ilişkin yaptığı konuşmada, Sincan'da gerçekleştirilen birçok projeye vurgu yaparak, havuzlar, gençlik merkezleri, kültür merkezleri, köy konakları gibi eserleri sıraladı. Büyükşehir belediyesinden beklentilere de değinen Ercan, rutin belediye hizmetlerinin bile karşılanamadığını belirtti. 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde Cumhur İttifakı'na destek çağrısında bulunan Ercan, fetret dönemini sonlandırarak Ankara'yı dünya şehirlerinden biri yapma hedefini vurguladı.

Ankaralılar buluşmasında seymen gösterisi, oyun havaları ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir atmosfer oluşturdu, vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.