Ankara'da 342 konut için kuralar çekildi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 07.03.2024 - 12:57, Güncelleme: 07.03.2024 - 12:57
 

Ankara'da 342 konut için kuralar çekildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak'ta uzun yıllardır beklenen konutları tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmeye devam ediyor
Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 5. ve 7. etaplarda bulunan toplam 342 konut için noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABB Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekiliş programında Mamaklı hak sahipleriyle bir araya geldi. Konuşmasında belediyenin borçlarına değinen Yavaş, borçlarını ödeyip halkla helalleşmek istediklerini belirtti. Yavaş, ekonomik krizin müteahhitlerin işlere devam etme konusundaki endişelerini artırdığını ve bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarını belediye şirketleri aracılığıyla sürdürdüklerini açıkladı. Mamak bölgesinin imar planının kesinleştiğini ve diğer bölgelerde de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Yavaş, Mamaklılara haklarını teslim etme çabalarının hızla devam ettiğini vurgulayarak, belediyenin borcunu tamamen ödemeyi ve Mamaklılarla helalleşmeyi amaçladıklarını belirtti. Yavaş, Mamaklılara yapılan kira ödemelerinin ne kendilerine ne de belediyeye fayda sağladığını ifade ederek, önümüzdeki dönemde projelerin tamamlanarak borçlarını ödemeyi umut ettiğini dile getirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak'ta uzun yıllardır beklenen konutları tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmeye devam ediyor

Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 5. ve 7. etaplarda bulunan toplam 342 konut için noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABB Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekiliş programında Mamaklı hak sahipleriyle bir araya geldi. Konuşmasında belediyenin borçlarına değinen Yavaş, borçlarını ödeyip halkla helalleşmek istediklerini belirtti.

Yavaş, ekonomik krizin müteahhitlerin işlere devam etme konusundaki endişelerini artırdığını ve bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarını belediye şirketleri aracılığıyla sürdürdüklerini açıkladı. Mamak bölgesinin imar planının kesinleştiğini ve diğer bölgelerde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Yavaş, Mamaklılara haklarını teslim etme çabalarının hızla devam ettiğini vurgulayarak, belediyenin borcunu tamamen ödemeyi ve Mamaklılarla helalleşmeyi amaçladıklarını belirtti. Yavaş, Mamaklılara yapılan kira ödemelerinin ne kendilerine ne de belediyeye fayda sağladığını ifade ederek, önümüzdeki dönemde projelerin tamamlanarak borçlarını ödemeyi umut ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.