Ankara Pursaklar'da "Köy Fırınları" hayatı kolaylaştırdı

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.03.2024 - 16:19, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:19
 

Ankara Pursaklar'da "Köy Fırınları" hayatı kolaylaştırdı

Pursaklar Belediyesi, Köy Fırınları projesi kapsamında 5 yıllık çalışma kapsamında 9 kırsal mahalleye 9 köy fırını kazandırdı.
Bu fırınlar, mahalle sakinlerinin ekmek ve çörek yapımı gibi günlük ihtiyaçlarının yanı sıra bayramlar, düğünler ve cenazeler gibi geniş katılımlı etkinliklerde lezzetli yemekler hazırlamalarını sağlıyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Son 5 yılda 9 kırsal mahallemizde tamamladığımız Köy Fırınları, mahalle sakinlerinin işlerini oldukça kolaylaştırıyor. Bu fırınlar, hemşehriler arasındaki bağı güçlendirerek komşular arasındaki paylaşım duygusunu artırıyor. Tek seferde birçok yemeğin pişebildiği köy fırınlarını tüm mahalle halkının en iyi şekilde kullanmasını temenni ediyorum" dedi. Karşıyaka Mahallesi, Kösrelikkızığı Mahallesi, Kurusarı Mahallesi, Saray Fatih Mahallesi, Saray Osmangazi Mahallesi, Gümüşoluk Mahallesi, Yuva Mahallesi Sirkeli Yeşilyurt ve Yeşilova Mahallelerinde bulunan bu köy fırınları, aktif olarak kullanılarak mahalle halkına büyük kolaylık sağlıyor. Mahalle sakinleri, Başkan Ertuğrul Çetin'e bu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Pursaklar Belediyesi, Köy Fırınları projesi kapsamında 5 yıllık çalışma kapsamında 9 kırsal mahalleye 9 köy fırını kazandırdı.

Bu fırınlar, mahalle sakinlerinin ekmek ve çörek yapımı gibi günlük ihtiyaçlarının yanı sıra bayramlar, düğünler ve cenazeler gibi geniş katılımlı etkinliklerde lezzetli yemekler hazırlamalarını sağlıyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Son 5 yılda 9 kırsal mahallemizde tamamladığımız Köy Fırınları, mahalle sakinlerinin işlerini oldukça kolaylaştırıyor. Bu fırınlar, hemşehriler arasındaki bağı güçlendirerek komşular arasındaki paylaşım duygusunu artırıyor. Tek seferde birçok yemeğin pişebildiği köy fırınlarını tüm mahalle halkının en iyi şekilde kullanmasını temenni ediyorum" dedi.

Karşıyaka Mahallesi, Kösrelikkızığı Mahallesi, Kurusarı Mahallesi, Saray Fatih Mahallesi, Saray Osmangazi Mahallesi, Gümüşoluk Mahallesi, Yuva Mahallesi Sirkeli Yeşilyurt ve Yeşilova Mahallelerinde bulunan bu köy fırınları, aktif olarak kullanılarak mahalle halkına büyük kolaylık sağlıyor. Mahalle sakinleri, Başkan Ertuğrul Çetin'e bu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.