Pursaklar Belediyesi 'Purbal'ı tescilli marka yaptı

Ekonomi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 11.03.2024 - 13:57, Güncelleme: 11.03.2024 - 13:57
 

Pursaklar Belediyesi 'Purbal'ı tescilli marka yaptı

Pursaklar Belediyesi, 2020 yılında Sirkeli Mahallesi'nde bulunan Bal Ormanı'nda doğal yöntemlerle üretimine başladığı 'Purbal' markasını tescillettirdi...
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Purbal'ın tanıtılması ve kalitesinin artırılması için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Başkan Çetin, Sirkeli Mahallesi'ndeki Bal Ormanı'nda geçen 4 yılda yoğun aromalı geven balı üretildiğini ve Purbal isminin tescillendiğini belirtti. Ayrıca, bu bölgede arıcılığın yaygınlaştırılması için çaba harcanıyor. Üretilen Purbal'lar, ihtiyaç sahibi ailelere ve özellikle yetim ve öksüz çocuklara dağıtılıyor. Sirkeli Mahallesi'nde 2020 yılından bu yana devam eden Purbal üretimi, doğal yöntemlerle yapılıyor ve Pursaklar Belediyesi tarafından destekleniyor. Geven balının sağlığa birçok faydası olduğu biliniyor. Soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon, kronik yorgunluk ve astım gibi rahatsızlıklara şifa sağlamanın yanı sıra, kalp rahatsızlıkları, böbrek rahatsızlıkları ve mide ülserleri gibi sorunlara da destek oluyor. Ayrıca, çeşitli alerjilere ve yaralara da iyileştirici etkileri bulunuyor. Genel hazımsızlık sorunlarına da çözüm sunabilen geven balı, kemoterapi nedeniyle ortaya çıkan iştahsızlığı da gideriyor.
Pursaklar Belediyesi, 2020 yılında Sirkeli Mahallesi'nde bulunan Bal Ormanı'nda doğal yöntemlerle üretimine başladığı 'Purbal' markasını tescillettirdi...

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Purbal'ın tanıtılması ve kalitesinin artırılması için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Başkan Çetin, Sirkeli Mahallesi'ndeki Bal Ormanı'nda geçen 4 yılda yoğun aromalı geven balı üretildiğini ve Purbal isminin tescillendiğini belirtti. Ayrıca, bu bölgede arıcılığın yaygınlaştırılması için çaba harcanıyor. Üretilen Purbal'lar, ihtiyaç sahibi ailelere ve özellikle yetim ve öksüz çocuklara dağıtılıyor.

Sirkeli Mahallesi'nde 2020 yılından bu yana devam eden Purbal üretimi, doğal yöntemlerle yapılıyor ve Pursaklar Belediyesi tarafından destekleniyor. Geven balının sağlığa birçok faydası olduğu biliniyor. Soğuk algınlığı, grip, enfeksiyon, kronik yorgunluk ve astım gibi rahatsızlıklara şifa sağlamanın yanı sıra, kalp rahatsızlıkları, böbrek rahatsızlıkları ve mide ülserleri gibi sorunlara da destek oluyor. Ayrıca, çeşitli alerjilere ve yaralara da iyileştirici etkileri bulunuyor. Genel hazımsızlık sorunlarına da çözüm sunabilen geven balı, kemoterapi nedeniyle ortaya çıkan iştahsızlığı da gideriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.